Rosanna Davison a născut în secret doi băieți, după ce a pierdut 14 sarcini

Rosanna Davison
Rosanna Davison a nascut

Fosta Miss World 2003, Rosanna Davison, trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Tânăra a născut doi băieți gemeni.

Bucurie de nedescris pentru frumoasa Miss World 2003, Rosanna Davison. După ce a pierdut 14 sarcini, fotomodelul a devenit mamă de gemeni.

Povestea de viață a fotomodelului Rosanna Davison a impresionat o lume întreagă. Atunci când credea că visul său nu se va împlini niciodată, tânăra a anunțat că a devenit mamă de gemeni și că este mai fericită ca niciodată pentru că are doi băieței minunați.

Citeste si: Gina Pistol va naște în curând. Ce probleme a întâmpinat vedeta?

Familia Rosannei nu își mai încape în piele de bucurie, după ce ani de zile toți au așteptat venirea pe lume a măcar un bebeluș. Din acest motiv, Rosanna Davison a decis să apeleze la o mamă surogat, care a adus-o pe lume pe Sophia, fetița cea mare a cuplului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rosanna Davison
Rosanna Davison a născut doi băieți[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, este însărcinată pentru a treia oară! Felicitări!

Rosanna Davison este căsătorită cu Wesley Quirke

Fiica interpretului Chris de Burgh este căsătorită din anul 2014 cu Wesley Quirke.

După ce și-a propus să devină mamă, Rosanna s-a izbit de probleme. Ani la rândul, Rosanna Davison a pierdut sarcină după sarcină, de 14 ori.

Pe când avea fetița sa un an, Rosanna a aflat că a rămas însărcinată pe cale naturală, iar această sarcină a fost una care a fost dusă până la final, iar vestea a fost una care i-a bucurat pe toți.

„Mi s-a spus că nu voi mai putea să duc o sarcină la capăt din cauza unor disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar care nu şi-au găsit rezolvarea în ciuda numeroaselor tratamente. Faptul că am rămas însărcinată în mod natural şi cu gemeni este un noroc extraordinar şi un vis care ni s-a împlinit. Am descoperit că sunt însărcinată după prima lună de carantină din cauza COVID-19.” a declarat Rosanna potrivit unei publicații, la scurt timp, tânăra care a împlinit 36 de ani pe data de 17 aprilie.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Like Creața este însărcinată pentru prima dată: „Primul ei ornament”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies