Gina Pistol va naște în curând. Ce probleme a întâmpinat vedeta?

gina pistol sarcina probleme
Gina Pistol va naște în curând, însă vedeta nu a fost scutită de durerile din timpul sarcinii

Gina Pistol se apropie cu pași rapizi de momentul în care își va strânge copilul la piept. Vedeta nu a scăpat de durerile din timpul sarcinii.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu extrem de apreciat, deși mult timp n-au vrut să-și expună relația. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că urmează să devină părinți. Cu toate acestea, Gina Pistol a întâmpinat câteva dificultăți pe tot parcursul sarcinii.

Gina Pistol, probleme în timpul sarcinii

Gina Pistol se află deja în cel de-al treilea trimestru de sarcină și recunoaște că nu a scăpat de probleme pe care orice gravidă le întâmpină de-a lungul celor nouă luni.

Citeste si: Gina Pistol, în doliu! Pe cine a pierdut frumoasa prezentatoare din cauza virusului SARS-CoV-2?

Prezentatoarea TV nu a renunțat la job-ul ei chiar dacă a rămas însărcinată. Gina Pistol recunoaște că oboseala a fost factorul care a creat câteva neplăceri pe parcursul sarcinii.

gina pistol a avut probleme cu sarcina
Gina Pistol nu își mai încape în piele de bucurie de când a aflat că este însărcinată[Sursa foto: Instagram Gina Pistol]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gina Pistol spune că obosește mult mai mult decât înainte și că la orice pas simte nevoia să facă o mică oprire pentru a-și trage sufletul. Acest lucru este însă normal în stadiul avansat de sarcină în care se află și iubita lui Smiley.

Citeste si: Laura Cosoi este în doliu! Tatăl ei a murit din cauza Covid-19

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină.

Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e „magic”. Trebuie să mă pregătesc!”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol povestește despre începuturile sarcinii, atunci când picioarele i se umflau foarte tare, deși vedeta nu făcea excese culinare.

gina pistol gravida sarcina cu probleme
Gina Pistol reușește să fie cu zâmbetul pe buze chiar și atunci când nu se simte prea bine[Sursa foto: Instagram Gina Pistol]

Mai nou, viitoarea mămică simte nevoia să consume alimente acre, cum ar fi borșul sau fresh-urile.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfruit și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a povestit Gina Pistol pe o rețea de socializare.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

De ce să mănânci portocale iarna. Beneficii, calorii și contraindicații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies