Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

stefan stan copil
Ștefan Stan este în culmea fericirii

Ștefan Stan a devenit tătic! Artistul este mai fericit ca niciodată și asta pentru că soția lui, Simona, a născut o fetiță sănătoasă și extrem de frumoasă.

Ștefan Stan și Simona au devenit pentru prima dată părinți, însă acest lucru nu îi sperie. Atât cântărețul cât și soția lui se bucură de cele mai frumoase clipe alături de fetița lor proaspăt venită pe lume.

Ștefan Stan a devenit tătic

Ștefan Stan poate spune acum că are o viață perfectă. Are o soție frumoasă alături și o fetiță perfectă sănătoasă.

Simona, soția cântărețului a năsut prin cezariană însă atât ea cât și bebelușul se simt foarte bine.

Citeste si: Rachel McAdams a împlinit 42 de ani! Actrița este gravidă cu al doilea copil

” Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg.

Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei", a declarat Ștefan Stan.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

stefan stan tatic pentru prima data
Ștefan Stan nu își mai încape în piele de fericire[Sursa foto: Facebook Stefan Stan]

În luna octombrie, Simona a ajuns de urgență la spital din cauza faptului că nu se simțea prea bine. Ștefan Stan a fost cel care și-a însoțit jumătatea pe tot parcursul drumului, având în vedere faptul că era extrem de îngrijorat.

Citeste si: Diana Senteș de la Exatlon, momente cumplite înainte să devină mamă: „Nu mai vreau nici un copil, nu mai vreau nimic”

Ștefan Stan a cerut-o de soție pe Simona la Londra, acolo unde i-a oferit un inel de logodnă din plastic, în locul celui adevărat. Gestul a surprins-o plăcut pe Simona, dat fiind faptul că i-a acceptat propunerea lui Ștefan Stan.

stefan stan copil
Ștefan Stan a devenit tătic pentru prima dată[Sursa foto: Facebook Stefan Stan]

Ștefan Stan o cunoaște pe Simona de mai bine de patru ani, însă viața a decis că abia acum să fie momentul prielnic pentru a fi cu adevărat o familie unită.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate: "Florin este tăiat tot în cap..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies