Roxana de la Puterea Dragostei a făcut o criză de nervi pe stradă! A început să ţipe şi să spună că nu mai suportă! Vezi ce a păţit frumoasa şatenă!

Roxana de la Puterea Dragostei a făcut o criză de nervi pe stradă! A început să ţipe şi să spună că nu mai suportă! Vezi ce a păţit frumoasa şatenă!
Roxana de la Puterea Dragostei a făcut o criză de nervi pe stradă! A început să ţipe şi să spună că nu mai suportă! Vezi ce a păţit frumoasa şatenă!

Roxana de la Puterea Dragostei a făcut o criză de nervi pe stradă! A început să ţipe şi să spună că nu mai suportă!

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din casă. Superbă, dar vulcanică şi agresivă, şatena a lovit câteva foste colege, dar şi pe unii dintre bărbaţii cu care a avut o relaţie.

Cu toate acestea, firea copilăroasă şi umorul au scos-o basma curată din toate situaţiile delicate, protagonista noastră având sute de mii de susţinători care şi-au dorit să o vadă din nou în casa din Istanbul şi au votat-o.

Citeste si: CUTREMUR la Puterea Dragostei! Culiţă Sterp şi Roxana, ÎMPREUNĂ! Uite cum au fost filmaţi! Reacţia halucinantă a lui Carmen de la Sălciua când a văzut pozele! "Am..."

Ei bine, deşi are o relaţie specială cu fanii ei şi a mărturisit că celebritatea i-a adus contracte de imagine avantajoase, de curând Roxana a văzut şi faţa mai puţin plăcută a faimei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roxana de la Puterea Dragostei a făcut o criză de nervi pe stradă! "Vă rog eu să aveţi viaţa voastră personală şi lăsaţi-mă dracului să mănânc calmă"

Frumoasa şatenă a surprins câţiva oameni când o pozau în timp ce mânca, iar alţii, de-a dreptul deplasaţi, i-au făcut fotografii...la

toaletă. Vă imaginaţi probabil că "amazoana" nu a trecut cu vederea aceste gesturi, tânăra făcând o adevărată criză de nervi.

"Da, este ok să facem o poză, 10,20, dar să-mi faceţi poze şi când merg la baie şi când mănânc şi când fac mai eu ştiu eu ce...Pe bune? Sunteţi penibili, băi, sau, scuzaţi-mă, obsedaţi de mine. Ce pot spune este doar atât: vă rog eu să aveţi viaţa voastră personală şi lăsaţi-mă dracului să mănânc calmă şi pe chill, aşa cum ştiu eu şi să mă c.c

liniştită! Zic!", a tunat şi a fulgerat Roxana.

Roxana de la Puterea Dragostei nu crede în relaţia Biancăi cu Livian

Roxana de la ”Puterea Dragostei” susţine că sunt niște semnale că Bianca de la ”Puterea Dragostei” nu va avea o relație prea lungă cu Livian. ” Pe el îl văd liniștit, mai calculat… Afară, oricum, nu o să mai fie amândoi.

Ei, în emisiune, probabil vor fi, dar… părerea mea este că afară nu o să reziste, nu vor fi împreună. Ce a zis Nelson (Mondialul, n. red.)? Patru au zburat, ea o să fie a cincea. El a despărțit patru iubite de fiul său, până la urmă, ea va fi a cincea. O să vedeță dacă nu e așa… Dacă se supără tatăl lui, o să se despartă ei doi… ”, a mai spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Bomba anului la Puterea Dragostei! Cristina Pucean, dansatoarea maneliştilor, intră în casă? Vezi cât de sexy e celebra blondă şi cu ce concurent flirtează!

Cu toate acestea, în ciuda rivalității ei cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Roxana a îndulcit puțin totul. ” Eu nu am nimic cu ei, sper să le fie bine, să se iubească până la adânci bătrânețui, vin și nașă (la nuntă, n. red.), dar eu zic că nu o reziste afară din cauza factorilor externi ”, a mai spus Roxana de la ”Puterea Dragostei, convinsă că problemele îi vor despărți.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

EA este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! Uite cum arată! Declaraţii bombă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies