CUTREMUR la Puterea Dragostei! Culiţă Sterp şi Roxana, ÎMPREUNĂ! Uite cum au fost filmaţi! Reacţia halucinantă a lui Carmen de la Sălciua când a văzut pozele! "Am..."

CUTREMUR la Puterea Dragostei! Culiţă Sterp şi Roxana, ÎMPREUNĂ! Uite cum au fost filmaţi! Reacţia halucinantă a lui Carmen de la Sălciua când a văzut pozele!
CUTREMUR la Puterea Dragostei! Culiţă Sterp şi Roxana, ÎMPREUNĂ! Uite cum au fost filmaţi! Reacţia halucinantă a lui Carmen de la Sălciua când a văzut pozele! "Am..."

Culiţă Sterp şi Roxana, împreună! Uite cum au fost filmaţi!

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua s-au împăcat în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci au fost la mai multe evenimente unde s-a văzut că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Foştii soţi au început să se apropie de nou după ce solistul a scris un mesaj emoţionant de ziua frumoasei brunete.

" La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul

în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat, dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet! La mulți ani, încă o dată!", a scris Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Loredana Chivu, mesaj BOMBĂ pentru Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că ar fi avut o aventură cu Culiţă! Uite ce a putut să-i spună!

Ei bine, dacă pe plan personal Culiţă şi Carmen alcătuiesc un cuplu superb, pe plan profesional Culiţă mai are o parteneră care l-a însoţit la mai multe spectacole, a apărut în videoclipurile lui şi, cireaşa de pe tort, i-a fost alături la o ediţie memorabilă a emisiunii "Roata Norocului", difuzată de Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Culiţă Sterp şi Roxana, împreună! "Dă-ţi jos toate inhibiţiile"

Nici prin gând nu i-ar fi trecut Roxanei de la Puterea Dragostei că ar putea face un lucru atât de îndrăzneţ, dar iată că inevitabilul s-a produs în ediţia de la începutul lui octombrie a emisiunii “Roata Norocului”.

Concurenta a luat o “pauză” de la noroc şi a picat pe “pedeapsă”, prin urmare, Bursucu a enunţat ce trebuie să îndeplinească tânăra pentru a putea merge mai departe.

Citeste si: Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

Stimaţi telespectatori, această filmare va face milioane de vizualizări şi va ajunge în trending, pe online.

Dă-ţi jos toate inhibiţiile şi las-o pe Ana-Maria să îţi facă un story în timp ce bei toată apa din castronul câinelui ”, a provocat-o Bursucu pe Roxana în timp ce Culiţă râdea în hohote.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cei doi, Roxana şi Culiţă au fost absolut savuroşi, artistul şi concurenta de la Puterea Dragostei demonstrând că ar putea oricând să formeze un cuplu umoristic de succes.

Iar Carmen de la Sălciua nu este deloc geloasă, artista râzând cu poftă la glumele făcute de iubitul ei şi de şturlubatica Roxana în timpul emisiunii." Am murit de râs", ar fi spus vedeta.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ella l-a sunat pe Culiță Sterp în timpul emisiunii! Cum a răspuns artistul care abia s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies