Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! A apărut în ipostaze extrem de sexy, ca la videochat!

Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! A apărut în ipostaze extrem de sexy, ca la videochat!
Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! A apărut în ipostaze extrem de sexy, ca la videochat!

Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! A apărut în ipostaze extrem de sexy, ca la videochat, iar fanii ei sunt şocaţi!

Roxana de la Puterea Dragostei este din nou în centrul atenţiei după o bătaie, în toată regula, cu Manuela. Publicul emisiunii a avut parte, în ultimele zile, de un "spectacol" presărat cu ameninţări, plânsete şi ţipete, iar Andreea Mantea a reuşit, cu mari eforturi să restabilească o ordine în platou.

Ei bine, părţile beligerante, adică Roxana şi Manuela, s-au ales cu zgârieturi, iar cea dintâi a avut şi buza spartă.

Asta nu este însă singura problemă a fostei iubite a lui Bogdan Mocanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andy s-a împăcat cu Ana Maria Lintaru?! Cei doi foști iubiți s-au apropiat din nou la cununia Siminei cu Alex Zănoagă!

Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! "Arăt foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu. Vă pup dulce şi mergeţi la solar"

În urmă cu câteva ore, cineva a urcat, pe grupurile fanilor emisiunii Puterea Dragostei, o filmare cu tânăra, în lenjerie intimă. Mai mult decât atât, aceasta făcea mişcări provocatoare care te duc cu gândul la...videochat. În plus, frumoasa şatenă se filmează, la un moment dat...chiar în zonele intime şi pare extrem de mândră de gesturile ei.

Citeste si: Ea este mama Roxanei de la Puterea Dragostei! Acum se știe de la cine a moștenit frumusețea concurenta!

Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare!" Veţi arăta şi voi ca o ciocolată! Recomand solarul"

" Am văzut că tot circulă pe internet un video cu mine în bustieră şi lenjerie intimă! WOW! Ce pot spune? Arăt foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu.

Vă pup dulce şi mergeţi la solar. Veţi arăta şi voi ca o ciocolată! Recomand solarul", a scris Roxana pe insta story după ce a văzut imaginile compromiţătoare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Manuela de la Puterea dragostei s-a certat cu Marius! Ce a spus însă tânăra despre bărbatul pe care l-a pierdut în fața Andreei Pirui!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies