Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor România formează un cuplu foarte frumos: „Se înfiripă ceva drăguț”

Roxana Ghita si Andrei Dascalu
Roxana Ghita si Andrei Dascalu s-au apropiat

Cei doi concurenți au început să se apropie din ce în ce mai mult, iar colegii lor şi-au dat seama că la mijloc este nimeni altul decât...Cupidon. Cum au fost surprinși tinerii din echipa Războinicilor, imediat după probă.

Surpriză totală la Survivor România! După ce în primul sezon al emisiunii am asistat la formarea unui cuplu, atunci când Karina și Andrei Ciobanu și-au dezvăluit sentimentele în fața telespectatorilor, un nou cuplu s-a născut în Republica Dominicană.

Roxana Ghiță și noul concurent de la Războinici, Andrei Dascălu, au făcut primii pași în relația lor în urmă cu câteva zile. Zilele trecute, imediat după jocul de comunicare cu familia, cei doi au mers pe plajă, acolo unde au vorbit ore întregi despre mesajele pe care le-au primit de la cei dragi.

„Se înfiripă ceva drăguț, sper eu! Ar fi frumos să împărtășim mai multe momente, Apusul, Răsăritul, mai mult decât colegi”, a dezvăluit Roxana Ghiță în această seară la Survivor România.

Roxana Ghita si Andrei Dascalu
Roxana Ghita si Andrei Dascalu formeaza un cuplu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Roxana Ghiță a fost extrem de impresionată de mesajul părinților săi, care i-au transmis că poate folosi sensibilitatea în favoarea sa și, imediat după ce a văzut ce i-au transmis cei dragi, a dezvăluit că lumea va vedea o altă Roxana.

Citeste si: Informaţie de ultim moment pentru fanii Survivor! Andrei Ciobanu, în stare gravă, la spital! ” E o dramă”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De altfel, tânăra a suferit un accident în urmă cu două săptămâni, atunci când a fost lovită la arcadă în timpul probei.

Din acest motiv, Roxana a preferat să stea pe margine cât timp se vindecă rana. Imediat ce a primit acceptul medicului, Roxana a revenit pe teren și a obținut puncte prețioase pentru echipa sa.

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor România

De cealaltă parte, Andrei Dascălu a reușit să facă spectacol pe traseu și să câștige puncte, dar și să demonstreze că este un concurent extrem de puternic.

Andrei Dascalu
Andrei Dascalu este concurent in echipa Razboinicilor[Sursa foto: Captură KANAL D]

După ce a citit mesajul din partea familiei, Andrei și Roxana au decis să facă o plimbare pe plajă și să vorbească mai mult despre viața lor personală. Așa, cei doi și-au dat seama că au mai multe lucruri în comun.

Citeste si: Amna, nevoită să se opereze de urgență după ieșirea din competiția Survivor România! Ce a pățit artista?

Roxana Ghiță s-a despărțit de curând de iubitul său

Fanii emisiunii Survivor au aflat faptul că Roxana a fost părăsită după trei ani de către iubitul cu care se mutase în Anglia, acolo unde tânăra a studiat. Vestea nu i-a picat deloc bine tinerei, care își imagina viitorul alături de bărbatul iubit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Astfel, competiția Survivor România a ajutat-o în ultima lună să își țină gândurile departe de despărțirea dureroasă și să încerce să fie din nou fericită.

Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, sperăm ca cei doi să evolueze frumos în competiție, dar și în această nouă relație care, cu siguranță că va fi pe placul fanilor emisiunii.

Frumoasa Roxana Ghiţă de la Survivor i-a atras atenţia şi lui Jador.

Acesta i-a făcut mai multe complimente, dar relaţia dintre ei nu a depăşit stadiul tachinărilor. Acum, artistul este extrem de concentrat la trasee şi nu le mai acordă atât de multă atenţie femeilor superbe care-l înconjoară.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Georgiana de la Survivor România face dezvăluiri bombă despre foştii ei colegi! Ce a spus Faimoasa după eliminare?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies