Roxana Ionescu se mărită! Când va ajunge la altar "Mama Natură"?

roxana ionescu se marita
Roxana Ionescu a vorbit despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă

Roxana Ionescu a făcut anunțul mult așteptat! Va păși spre altar alături de Tinu Vidaicu, cel cu care s-a căsătorit civil acum un an.

Roxana Ionescu a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, "mama natură" vorbește din când în când despre relația de iubire pe care a construit-o alături de Tinu Vidaicu. Acum, vedeta dă detalii despre nunta visurilor pe care și-o dorește alături de cel care i-a furat inima.

Roxana Ionescu va păși spre altar!

Roxana Ionescu vorbește despre nunta cu Tinu Vidaicu, cel cu care este deja căsătorită civil.

Frumoasa vedetă a dat deja câteva detalii despre fericitul eveniment  care va avea loc anul ăsta, dacă pandemia de coronavirus va permite acest lucru.

Citeste si: Emily Burghelea a intrat în trimestrul al treilea de sarcină! Cum se simte fosta asistentă?

Relația Roxanei Ionescu a fost ținută departe de lumina reflectoarelor, la fel ca și cununia civilă care s-a desfășurat într-un cadru restrâns și despre care blondina a menționat ulterior, fără prea multe detalii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

roxana ionescu nunta
Roxana Ionescu s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor[Sursa foto: Facebook Roxana Ionescu]

”Pe 20 februarie sărbătorim un an de când ne-am căsătorit. Sperăm ca anul acesta să putem face și nunta, sperăm! Nu știm cum vor fi vremurile. Nu m-am gândit cum o să sărbătorim anul acesta, dar, cu siguranță, o să-mi iasă mie ceva, cum mi-a ieșit de fiecare dată”, a spus Roxana Ionescu.

Citeste si: Monica Roșu, fostă concurentă Exatlon, a născut!

Cu toate că Roxana Ionescu trece acum prin momente incredibil de frumoase, frumoasa vedetă a avut de suferit atunci când a pierdut sarcina.

roxana ionescu nunta biserica
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu își uneau destinele în fața ofițerului stării civile acum un an[Sursa foto: Facebook Roxana Ionescu]

"S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultimii 12 ani. Am schimbat oraşul, jobul. Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă.

A mai fost un moment fericit, după care a urmat cel mai trist. Ce s-a întâmplat cu bebe.(...) Suntem împreună şi cred că vom face tot posibilul ca să avem doar momente fericite în viaţă. În general e greu, dar îmi place să nu stau cu gândul doar acolo. Fac orice să mă detaşez cât se poate. Dacă stau şi mă îngrop în acea problemă tot mie îmi fac rău şi celor din jurul meu.
Mă ajut prin muncă, ies foarte mult. Timpul te face să te gândeşti altfel.(...) La anul sperăm (n.r. nunta)", spunea Roxana Ionescu.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, victimele unei rețele de infractori: „Sunt hărțuit”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Tragedia care putea să îi fie fatală. Prin ce moment dureros a trecut Mircea Cîmpeanu, actualul soț al Mariei Ciobanu: "Mulțumim bunului Dumnezeu"

Roxana Nemeş o dă în judecată pe Andreea Tonciu!? “Adu bărbații ăia aici și cântă-le tu la muzicuță, cum îți place ție!”

Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies