Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra, fata ucisă la Caracal: “Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau”

Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra, fata ucisă la Caracal: “Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau”
Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra, fata ucisă la Caracal: “Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau”

E clar că Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra.

Nu mai e un secret că Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra. Fiica lui Giani Kiriţă a urmărit cu sufletul la gură derularea cazul crimelor de la Caracal, care a zguduit întreaga ţară. Pe facebook, ea a distribuit diverse materiale legate de caz, precum şi mesajul unei fete în care Roxana s-a regăsit sută la sută.( vezi ce a spus Simona Gherghe despre criminalul din Caracal)

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Alexandra! Abia acum a ieşit la iveală adevărul, iar durerea ţării este şi mai mare! EXCLUSIV!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra: "Mă sunau de fiecare dată când ieşeam pe afară" 

“Sunt fată si mă certam cu ai mei când mă sunau de fiecare dată când ieşeam pe afară. Eram supărată mai mereu că mă făceau de râs în fața prietenilor că mă sunau să mă cheme acasă, sau că nu mă lăsau să ies dacă era trecut de ora 22-23. Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau şi nu înțelegeam de ce. Mereu îmi ziceau “sunt mulți nenorociți pe lumea asta”.

Îmi pare rău, pentru fiecare ceartă, fiecare moment când am călcat peste cuvântul vostru. Nu ştiu ce era în capul meu şi mă bucur ca m-ați ținut din scurt cum ați putut! ”, e mesajul distribuit de fiica lui Giani Kiriţă.

Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra: "N- am fost copil-problemă"

Se ştie că Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra. “Acum cuvintele “o să mă înţelegi când o să mai creşti” par să aibă sens?”, a scris mama Roxanei, Dana. “Da, dar norocul tău e că am crescut repede şi nici n-am fost copil-problemă, recunoaşte”, a răspuns fiica lui Giani Kiriţă. “Recunosc”, a completat mama ei.

“Copiii ăştia nu înteleg că noi murim în noi când nu îi ştim în siguranţă...”, a scris şi o prietenă a familiei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Panică în comuna natală a Alexandrei, victima de la Caracal! Locuitorii s-au strâns la căminul cultural pentru a primi sfaturi de la autorități

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies