Roxen a fost bătută de iubit! „Am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită!”

roxen-batuta-de-iubit-primele-declaratii
roxen-batuta-de-iubit-primele-declaratii

Roxen a fost bătută de iubit! Faimoasa cântăreață a obținut un ordin de restricție împotriva fostului său iubit, după ce a fost agresată.

Roxen a fost bătută de iubit și a realizat primele declarații pe această temă. Se pare că succesul pe care Roxen îl are în viața profesională nu s-a transpus și în cea personală- este tânără, frumoasă, talentată și va reprezenta România la Eurovision, dar în plan sentimental, situația nu este deloc roz. Chiar din contră!

Citeste si: Roxen, tânăra cu voce de aur, a fost agresată de iubit! A obținut ordin de restricție

roxen-batuta-de-iubit-primele-declaratii
roxen-batuta-de-iubit-primele-declaratii

Roxen a fost victima agresiunilor, după ce iubitul său a lovit-o cu brutalitate, așa că șatena a decis să își ia inima în dinți și să meargă la Poliție, pentru a depune plângere. După ce s-a zvonit că tânăra solistă și-ar fi retras plângerea depusă împotriva fostului său iubit, Roxen a decis să facă primele declarații și să abordeze o problematică socială des întâlnită în ziua de astăzi: violența în cuplu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Roxern a fost bătută de iubit. Primele declarații:

Pentru a clarifica situația, Roxen a realizat o postare pe rețelele de socializare, prin care i-a anunțat pe internauți că se simte mai bine și că încearcă să depășească trauma pe care a trăit-o alături de fostul său iubit.

Solista a explicat și că nu ia în calcul o împăcare, deși așa se zvonea în mediul online, pentru că nu își dorește să își modifice alegerile.

Citeste si: Roxen, decizie neașteptată, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Ce vrea să facă acum cu agresorul?

roxen-batuta-de-iubit-primele-declaratii
roxen-batuta-de-iubit-primele-declaratii

După ce a depus plângere la poliție și a reușit să obțină un ordin de restricție, Roxen a dezvăluit că încă este șantajată, așa că va continua toate demersurile.

Este hotărâtă să le continue și, mai mult decât atât, să inspire alte persoane care au trăit situații similare, încurajându-le să nu accepte niciodată relațiile toxice.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

roxen-batuta-de-iubit-primele-declaratii
roxen-batuta-de-iubit-primele-declaratii

”Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună stop și să nu se lase doborată de eventuale șantaje sau manipulări.

Acestea fiind spuse, ceea ce s-a întâmplat reprezintă strict viața mea privată și nu îmi doresc să mai continui cu acest subiect,” a mărturisit Roxen, după ce a fost bătută de iubit. 

Citeste si: Cine este Roxen, tânăra de 20 de ani care va reprezenta România la Eurovision?



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Roxen a câștigat finala Eurovision România. Cu ce piesă pleacă la Rotterdam

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies