Roxen, tânăra cu voce de aur, a fost agresată de iubit! A obținut ordin de restricție

Roxen a fost agresată de iubit! A obținut ordin de restricție
Roxen a fost agresată de iubit! A obținut ordin de restricție

Roxen, tânăra cu voce de aur care va reprezenta România la Eurovision, a fost agresată de iubit și a reușit să obțină ordin de restricție împotriva lui.

Roxen este tânăra cu voce de aur care a reușit să uimească o țară întreagă cu calitățile pe care le are la o vârstă atât de fragedă, reușind, de altfel, să ajungă reprezentanta României la concursul internațional Eurovision, din anul 2021.

Citeste si: Roxen a câștigat finala Eurovision România. Cu ce piesă pleacă la Rotterdam

Roxen a fost agresată de iubit! A obținut ordin de restricție
Roxen a fost agresată de iubit! A obținut ordin de restricție

Din păcate, frumoasa Roxen a avut probleme foarte mari cu iubitul, care a determinat-o să depună plângere.

Se pare că ibovnicul acesteia a agresat-o, iar comportamentul său agresiv a făcut-o pe Roxana Larisa Giurgiu, pe numele său real, să apeleze la Poliție, iar Parchetul a emis un ordin de restricție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roxen a obținut ordin de restricție împotriva iubitului

”Admite cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei.

În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti,” enunța comunicatul emis de magistrați.

Citeste si: Clipul piesei „You don’t love me” by Sickotoy feat. Roxen, povestea pierderii și regăsirii de sine prin dragoste

Roxen a fost agresată de iubit! A obținut ordin de restricție
Roxen a fost agresată de iubit! A obținut ordin de restricție

Potrivit Cancan.ro, iubitul frumoasei tinere a comis „violența în familie”, iar Roxen a apelat polițiștii de 8 iunie a.c., la ora 4 dimineața. În aceeași seară, dat fiind faptul că cei doi locuiau împreună, poliția a emis un ordin provizoriu de protecție.

”În temeiul art. 23 al. 5 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin cuprinde menţiunea că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003. În temeiul art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române de la locuinţa reclamantei şi a pârâtului. Cu drept de apel”.

Citeste si: Cine este Roxen, tânăra de 20 de ani care va reprezenta România la Eurovision?



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a apucat de cântat. Imagini în premieră cu solistul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies