Ruby în filme pentru adulți! Vedeta este în stare de șoc!

ruby-in-filme-pentru-adulti
ruby-in-filme-pentru-adulti

Ruby în filme pentru adulți! Chipul vedetei a fost editat într-un film pentru adulți, iar frumoasa Ruby este extrem de nervoasă!

Ruby în filme pentru adulți! Din păcate, aceasta este o perioadă extrem de dificilă pentru faimoasa solistă Ruby, al cărui chip a fost editat pe corpul unei actrițe specializată în filme pentru adulți. Situația cu care Ruby se confruntă nu este una fără precedent- cu doar câteva săptămâni în urmă Delia a trecut prin aceleași momente greu de închipuit.

Citeste si: Ruby, infectată cu coronavirus?! „Se testează dulceața...”

ruby-in-filme-pentru-adulti
ruby-in-filme-pentru-adulti

Într-adevăr, Ruby este una dintre cele mai focoase, senzuale și sexy artiste din România, iar bărbații sunt conștienți de acest fapt, reacțiile lor pline de bucurie putând fi regăsite chiar și în mediul on-line, pe rețelele de socializare, acolo unde brunețica se mai pozează în ipostaze incediare. Cu toate acestea, solista are principii bine definite, acesta fiind un alt lucru bine știut de fanii săi, motiv pentru care nu ar face niciodată anumite lucruri, cum ar fi să joace în filme pentru adulți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ruby în filme pentru adulți! Bruneta tună și fulgeră la adresa celor care au editat imaginile!

Deși este o apariție foarte sexy, aparițiile în filmele pentru adulți nu coincid cu valorile morale și principiile puternice pe care Ruby le are, și pe care le-a enunțat ori de câte ori a avut ocazia.

Din nefericire, pe minunatul internet a ajus să circule o peliculă 18+ în care protagonista pare să fie chiar Ruby!

Citeste si: Ruby a mâncat din gunoaie la Survivor România. Faimoasa a făcut dezvăluiri uluitoare

Chipul acesteia a fost editat pe corpul unei actrițe de filme pentru adulți, însă persoanele care privesc atent imaginile își pot da seama de diferențele existente între trupurile celor două.

Fire vulcanică și tare onestă, Ruby nu a putut să treacă peste cele întâmplate, așa că a răbufnit în mediul on-line.

ruby-filme-adulti
ruby-filme-adulti

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe rețelele de socializare, mai exact în rubrica Story de pe Instagram, Ruby a adresat această problem și i-a îndemnat pe internauți să nu creadă că în imaginile apărute pe net este ea.

”Prietenii mei, să credeți că sunt eu în filmulețul ăla.. ăăă, cum să-i zic? În filmulețul ăla porno de pe net, sunteți slabi rău! Cum ați putea crede vreodată că eu aș putea face așa ceva și v-aș arăta vouă la toți? Slabi sunteți! Cum să credeți că sunt eu vreodată? V-am zis de 1.000

de ori că nu sunt eu! Nu vă faceți filme proaste că vă faceți degeaba!” a mărturisit solista, referitor la subiectul „Ruby, în filme pentru adulți.”

Citeste si: Jador, fascinat de Ruby! Cum a fost surprins artistul în timpul unui live



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Delia Matache nu poate rămâne însărcinată?! Anunțul făcut de mama ei: „Delia nu poate...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies