Rugămintea pe care Culiță Sterp o are la concertul la care va fi prezent și fiul său. “Să nu insistați, că o să înceapă să plângă.”

Rugămintea pe care Culiță Sterp o are la concertul la care va fi prezent și fiul său. “Să nu insistați, că o să înceapă să plângă.”
Rugămintea pe care Culiță Sterp o are la concertul la care va fi prezent și fiul său. “Să nu insistați, că o să înceapă să plângă.”

Culiță Sterp a venit cu o rugăminte pentru cei care vor participa la evenimentul în care va fi cu fiul său.

Culiță Sterp, cunoscutul și îndrăgitul artist, ține la curent de fiecare dată urmăritorii săi cu evenimentele din viața lui, dar și cele din familie, astfel că este prezent pe rețelele de socializare de fiecare dată și are o legătură strânsă cu fanii lui. Fiul său, Milan, în vârstă de trei ani, nu este străin de publicul pe care tatăl său are, astfel că acesta apare de multe ori în filmulețele pe care artistul le realizează, atât în compania mamei lui, cât și în compania surorilor artistului sau a mamei Geta.

Rugămintea lui Culiță Sterp cu privire la fanii lui

Citește și: Ce a pățit Geta Sterp imediat după ce a participat la o nuntă. “Imaginați-vă că asta sunt eu după nuntă.”

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum își caracterizează mama Geta fiecare copil în parte. Ce a spus atunci când fiecare și-a făcut propria familie: “Pentru Culiță nu bag mâna în foc.”

Culiță Sterp urmează să aibă un concert unde va fi prezent și Milan, astfel că a făcut un videoclip în care a venit spre fanii lui cu o rugăminte. Chiar dacă știe că intențiile acestora sunt cele mai bune cu privire la fiul lui, artistul îi roagă să nu insiste să se apropie de el sau să facă poze dacă acesta nu dorește, deoarece va începe să plângă și va fi  greu de liniștit. 

“Voi susține un concert unde va fi și Milan. Cei care doriți să faceți poze cu el sau să veniți să îl  luați în brațe, trebuie să înțelegeți că e doar un copil și nu prea știe cu lumea, pentru că are doar trei ani. Nu vreau să mă înțelegeți greșit. Vreau doar să înțelegeți că dacă copilul nu o să vrea să facă poze, să nu încercați să insistați.
Vă spun lucrul acesta pentru că am mai fost cu el la evenimente publice și sunt oameni care vin direct și îl iau în brațe și o să sperie, săracul copil, vă dați seama, la trei ani nu e ca și noi, ăștia mari. Noi suntem învățați și ne bucurăm din suflet cu treaba asta. În schimb, pe el, dacă o să-l vedeți pe acolo cu mama lui sau cu cine o să fie, iar dacă o să-i cereți să facă o poză cu voi și el o să vrea, atunci da, faceți.
Dacă vrea el și totul îi convine, este ok, dar dacă nu vrea și se întoarce, să nu insistați, că o să înceapă să plângă.”,
a spus Culiță Sterp.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Culiță Sterp și Milan
Culiță Sterp și Milan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Iancu Sterp, prins în timp ce fura cireșe! Iubita sa, Denia Coțolan a filmat întregul moment: „Ne-am pus pe gard și am început să furăm cireșe, exact cum făceam când eram mici.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies