Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango. Un adevărat amestec de texturi!

retete de gustare

Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango

Rulada cu brânză de vaci, lămâie și mango se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango, preparata așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango 

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: “Puneți ciupercile feliate. Topiți untul în uleiul de măsline.” Rețeta de supă cremă de ciuperci a lui chef Joseph Hadad!

Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango[Sursa foto: freepik]

Citește și: „O ploaie de gust și culoare.” Bărcuțe și butoiașe umplute, rețeta pentru un prânz delicios a Nicoletei Voica!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 6 persoane

Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

  • 100 g de unt
  • 150 g de făină
  • 150 g de zahăr
  • 3 ouă
  • zeama și coaja de la 3 lămâi
  • 150 g de brânză de vaci
  • un mango

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm

această cantitate  de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

rulada cu mango
Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mod de preparare

  • În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă, este să începem prin a prepara blatul. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga, pentru început, untul, care se afla temperatura camerei, zahărul, făina, ouăle, dar și zeama și coaja de lămâie, pregătite în prealabil. În continuare, vom avea nevoie de un mixer pentru a amesteca toate ingredientele menționate, astfel încât să se încorporeze cât mai bine cu putință, la final să obținem o textură spumoasă și cremoasă.

rulada cu branza de vaci lamaie si mango
Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango[Sursa foto: freepik]

  • Acum vom avea nevoie de o tavă de cuptor, fie pătrată sau dreptunghiulară, în funcție de preferințe, pe care vom așeza hârtie de copt, iar ulterior vom turna întreaga noastră cantitate de ruladă, pe care am preparat-o. Cu ajutorul unei spatule, vom închide aluatul, astfel încât să ne asigurăm că ajunge pe toată suprafața tăvii. Tava se va introduce în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 180°C, timp de aproximativ 25 de minute, sau până când vom observa că aceasta începe să se rumenească exact așa cum ne dorim, trecând de asemenea și testul scobitorii.
  • După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, vom așeza separat o hârtie de copt pe care am presărat zahăr pudră, și vom transfera cu grijă foaia noastră de ruladă. Peste aceasta, vom întinde brânza de vaci, cu câteva fâșii de coajă de lămâie peste, dar și cu câteva fâșii de mango, acolo unde ne dorim. Cu ajutorul foii de copt, vom începe să rulăm desertul nostru, cu grijă, și cât mai strâns cu putință. În caz contrar, rulada se poate destrăma destul de ușor, ceea e cu siguranță nu ne dorim. Prin urmare, trebuie să ne folosim de hârtia de copt așezată, pentru a rula, cu grija, întreaga ruladă, timp în care vom strânge atât rulada, cât și hârtia de copt aflată în exterior.

retete pentru desert
Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango[Sursa foto: freepik]

  • Rețeta de astăzi este gata de servit, decorată fiind cu câteva felii de mango sau lămâie, în funcție de preferințe, și după ce a stat cel puțin o oră la frigider, urmând ca mai apoi să fie tăiată. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

retete de prajituri de casa
Ruladă cu brânză de vaci, lămâie și mango[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Tartă cu dovleac și portocală. Un amestec de arome... perfect!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies