Rulada de biscuiti cu dulceata de visine - desert ca la mama acasa

Rulada de biscuiti cu dulceata de visine - desert ca la mama acasa
Rulada de biscuiti cu dulceata de visine - desert ca la mama acasa

E perfecta, mai ales daca ai dulceata de visine si poti sa ii adaugi aceast “accesoriu”, care o transforma pur si simplu.

La fel de importante in aceasta reteta sunt si esentele pe care alegi sa le pui, cu generozitate ar fi de preferat, dincolo de aroma data de cacao – alege una intensa, de buna calitate pentru ca este un ingredient cheie in acest desert.

Rulada de biscuiti nu necesita coacere si nici nu ai nevoie de ustensile sofisticate pentru a face aceasta minunatie. E important insa sa lasi rulada cu biscuiti la rece cateva ore bune, ar fi de preferat chiar pana a doua zi – daca poti sa faci acest efort:).

Dupa cum se poate observa si aceasta rulada cu biscuiti face parte  din seria deserturilor copilariei, simple si deloc costisitoare.  Rulada e grozava alturi de un pahar mare cu lapte cald! Rulada poate fi un desert grozav de post, trebuie doar sa alegi biscuitii potriviti (fara lapte, oua, unt…).

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rulada "Raffaello", perfecta pentru masa de Paste! Cum se prepara!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies