Ruladă Pavlova. Un gust absolut divin!

rulada pavlova

Ruladă Pavlova

Rulada Pavlova se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de rulada Pavlova. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă rulada Pavlova, preparata așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Rulada Pavlova 

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Extaz culinar. Cum să îmbini perfecțiunea Panna Cottei cu aroma îmbietoare a sosului de ciocolată, un ghid detaliat pentru bucătăria ta

retete de gustare
Ruladă Pavlova[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Rularea este cea mai grea operațiune, dar nu trebuie să vă stresați. O să fie delicioasă, chiar și așa crăpată.” Rețeta de ruladă din bezea cu mascarpone și fructe de pădure a Gabrielei Cristea

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Timp de preparare - o ora

Timp total - 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane 

rulada de bezea
Ruladă Pavlova[Sursa foto: freepik]

Ingrediente  

Ingrediente pentru foaia de bezea  

  • 6 albușuri 
  • 300 g zahăr pudră 
  • 1 praf de sare 

Ingrediente pentru umplutura si decor 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • 300 g mascarpone 
  • 300 g frișcă bătută 
  • fructe de pădure, pentru decor 
  • fulgi de migdale, pentru decor

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate.

Acum haideți să trecem la treabă! 

retete pentru desert
Ruladă Pavlova[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare  

  1. Albușurile se țin la temperatura camerei pentru 20 de minute înainte de a face foaia de ruladă de bezea. După acest interval de timp, se amestecă sarea, după gust, cu albușurile și se bat spumă. Adăugați treptat zahărul pudră și bateți continuu albușurile până când se formează o bezea foarte fermă care rămâne pe pereții bolului. 
  2. Bezeaua de albușuri se pune uniform pe o hârtie de copt în tava cuptorului aleasă  pentru această rețetă de astăzi. Tava se pune în cuptor și se coace pentru 15 minute la 180 de grade Celsius. Apoi, se reduce focul la 140 de grade Celsius și se mai coace încă 20 de minute. După ce foaia de bezea s-a copt și a fost acoperită cu zahăr pudră, răstoarnă-o pe altă hârtie de copt și las-o la temperatura camerei timp de 10 minute. 
  3. În timp ce foaia de bezea se coace, se prepară și crema care va fi folosită pentru a o umple. Înainte de a adăuga crema mascarpone, bateți frișca până devine fermă. Se poate adăuga zahăr pudră, după preferințe, dar si o esență de vanilie. Adăugați crema de frișcă cu mascarpone pe foaia de ruladă din bezea și rulați-o cu ajutorul hârtiei de copt.
  4. Se oprește puțină cremă și pentru decorare pe exterior. Înainte de a fi servită, rulada Pavlova se tine la rece pentru cel puțin o oră. Adăugați fructe și fulgi de migdale peste ruladă, iar după acest interval de timp, rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

retete de prajituri de casa
Ruladă Pavlova[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cozonac Panettone. Pregătește-te mai devreme pentru Crăciun!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies