Rutina din fiecare dimineață a lui Florin și Brigitte Pastramă. Cum reușesc cei doi să treacă peste problemele din cuplu? „Dumnezeu să schimbe ceea ce omul nu poate să schimbe.”

Rutina din fiecare dimineață a lui Florin și Brigitte Pastramă. Cum reușesc cei doi să treacă peste problemele din cuplu? „Dumnezeu să schimbe ceea ce omul nu poate să schimbe.”
Rutina din fiecare dimineață a lui Florin și Brigitte Pastramă. Cum reușesc cei doi să treacă peste problemele din cuplu? „Dumnezeu să schimbe ceea ce omul nu poate să schimbe.”

Brigitte și Florin Pastramă, despre rutina de zi cu zi. Ce fac cei doi soți în fiecare dimineață.

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz, iar cei doi s-au cunoscut în 2019, în cazul unei emisiuni televizate. De atunci au trecut împreună prin multe obstacole ale vieții, iar recent au sărbătorit patru ani de căsnicie. Invitați în cadrul emisiunii pentru Antena Stars, cei doi au vorbit despre lucrurile care fac relația lor să meargă mai departe, dar și care este rutina lor în fiecare dimineață.

Nu există zi ca cei doi să nu citească cinci pagini din Biblie, în fiecare zi continuând de unde au rămas în ziua anterioară. Chiar și atunci când Brigitte era plecată în Dubai, cei doi citeau separat Biblia și se sunau pentru a se ruga împreună.  “La noi, dimineața, primul lucru pe care îl facem, citim Biblia, care acolo în Biblie, cine merge pe calea Domnului și respectă regulile care sunt acolo, poruncile și legile, merge înainte.
Cine calcă la stânga sau la dreapta, acolo sunt probleme și atunci intervin problemele, despărțirile. Chiar dacă Brigitte era în Dubai și eu eram în România, mă suna, de obicei se trezea prima, cine termina primul de citit Biblia, suna. Aștepta să termin și eu de citit și ne rugam.”,
a spus Florin Pastramă.

Cum au reușit cei doi soți să treacă peste obstacolele din relație

Citește și: „M-am trezit speriată. Mi-a fost frică să divorțez.” Brigitte a fost la un pas să pună capăt căsniciei cu Florin Pastramă. Ce mesaj a făcut-o să se răzgândească

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Patru ani cu multe încercări” Ce se întâmplă între Brigitte și Florin Pastramă după patru ani de mariaj?

Brigitte a mai adăugat că au reușit să treacă peste probleme și să accepte faptul că nu sunt perfecți, sunt supuși greșelilor și să înțeleagă în momentul în care Dumnezeu a spus în Biblie că bărbatul și femeia vor deveni același trup. Atunci când soțul ei este nervos, ea încearcă de fiecare dată să lase de la ea pentru a încheia conflictul.  “Am reușit să trecem peste probleme, am reușit să acceptăm faptul că nu suntem perfecți, cu faptul că suntem supuși greșelilor, faptul că există mândrie.

Dumnezeu a spus că bărbatul și femeia vor deveni același trup. Atunci, dacă el este nervos, eu, care am și o mândrie foarte mare încă, trebuie să calc cumva pe mândria aia și la un moment dat să cedez eu. Îmi dau seama că el este mai slab, de mai puțin timp pe calea credinței și mă rog eu pentru el ca Dumnezeu să schimbe ceea ce omul nu poate să schimbe.”
, a adăugat Brigitte Pastramă.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Florin și Brigitte
Florin și Brigitte[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Nu ne-am făcut planuri.” Brigitte Pastramă a dezvăluit care este adevăratul motiv al plecării în Dubai fără Florin Pastramă

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies