Ruxi, primele dezvăluiri din culisele „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021. Cum se înțeleg concurentele: „Gândim înainte să vorbim”

Ruxi, Sensy și Ioana Filimon
Ruxi, Sensy și Ioana Filimon participă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021

Primele trei concurente la „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021, Ruxi, Sensy și Ioana Filimon, oferă detalii direct din culisele emisunii!

Ruxi, Sensy și Ioana Filimon au dat cărțile pe față și au oferit primele impresii despre atmosfera de la filmările celui mai iubit fashion reality din Romania, „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021, sezonul 7.

Aflate în platoul emisiunii „Teo show”, cele trei concurente și-au spus părerea despre noua ediție și, mai mult decât atât, s-au pus deja în pielea juraților pentru a-l juriza pe Bursucu.

Citeste si: Veste minunată pentru Bianca Comănici! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a luat permisul de conducere!

De ce participă Ruxi, Sensy și Ioana la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Sensy: „ Eu nu am studii de fashion, dar am ochiul deja format, dar se pare ca am multe de invatat de la cei trei jurati si deja mi-am luat notite si sper sa ajung cat mai sus. 

Vreau sa ajung sa ma imbrac mai bine, sa pozez mai bine, sa vorbesc mai bine..."

Ruxi: „ Pe langa faptul ca o sa invat trucuri, cred ca o sa ma ajute sa ma imbrac mai mult. Pentru mine, moda e mai mult piele. Eu am vrut sa ma dezbrac mai mult, dar sa vedem cat va fi pe placul lumii dezbracarea mea!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Maria Chițu de la Survivor România 2021 este complexată de sânii ei prea mari? Dezvăluirile făcute de vedetă în legătură cu decolteul

Ioana Filimon: „ Nu vreau o schimbare majora in viata mea.  Am inceput filmarile si nu merge, e foarte usor sa te uiti la "Bravo, ai stil!" din fata televizorului, dar cand esti acolo si cand trebuie sa combini aia cu aia, cand juratii spun ca nu e bine.

te lasa cu gura inchisa si nu mai ai ce spune.

Ruxi, Sensy și Ioana Filimon participă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021
Ruxi, Sensy și Ioana Filimon participă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Există deja tensiuni între concurente? 

Ruxi, Sensy și Ioana au spus că se înțeleg foarte bine și că nu au avut parte de momente tensionate până acum, asta și pentru că ediția din acest an aduce în platou persoane mature, toate depășind vârsta de 30 de ani.

În plus, potrivit celor trei concurente, scopul nu este să se distrugă psihic, ci să obțină cât mai multe steluțe din partea juraților și să învețe noi tehnici în arta vestimentației.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ramona Olaru, prima reacție după ce Cuza de la Noaptea Târziu s-a afișat cu noua iubită: „Are nevoie de o perioadă să-și plângă morții”

„Acum totul este roz ca si rochia lui Sensy. Nu putem spune ca avem grupuri sau s-ar putea sa aveti o surpriza ca acest "Bravo, ai stil! sezon 7" sa fie diferit si chiar o sa fie diferit.

Noi suntem si trecute de 30 de ani si ne gandim inainte sa vorbim, am venit sa ne amuzam, nu sa ne distrugem psihic”

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce piese statement sunt esenţiale pentru un design de interior modern

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies