S-a aflat cum acționează COVID-19! Ce schimbări produce în corpul uman?

covid-19, corpul uman, cum acționează covid-19, schimbări, medicii chinezi
covid-19, corpul uman, cum acționează covid-19, schimbări, medicii chinezi

Medicii chinezi au realizat 29 de autopsii pentru a afla cum acționează COVID-19 și ce schimbări produce în corpul uman.

Astfel, conform cercetărilor relevate de medicii chinezi, primul afectat este sistemul respirator, iar, potrivit Mediafax, COVID-19, atacă destul de grav și sistemul respirator. De asemenea, acești medici au indicat că inima, ficatul sau rinichii pot suferi modificări, odată cu infectarea cu coronavirus.

Citeste si: Declarație propria răspundere. Cum trebuie să arate și de unde o poți descărca. Modelul oficial

Această echipă de cercetători din China, a prezentat concluziile, în urma realizării a 29 de autopsii, pe pacienți care au decedat din cauza COVID-19.

Wang Guiqiang este cel care a condus studiul, șeful echipei de cercetători, iar concluziile sale au fost prezentate la Beijing, în cadrul unei conferințe.

Ce schimbări produce COVID-19 în corpul uman? Sistemul imunitar- complet distrus de coronavirus

Citeste si: Anchetă epidemiologică la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce un pacient care a fost de două ori operat a fost confirmat cu coronavirus

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Medicul a explicat că noul coronavirus, de tip COVID-19, afectează grav, ducând chiar la distrugerea sistemului imunitar, iar plămânii pacienților se degradează treptat. Coronavirusul poate duca și la apariția de fluide în tuburile bronhiale, fapt ce duce la îngreunarea dificultății respirării și la dificultatea de a respira, așa cum a fost descris acest simptom de numeroși pacienți.

covid-19, corpul uman, cum acționează covid-19, schimbări, medicii chinezi
covid-19, corpul uman, cum acționează covid-19, schimbări, medicii chinezi

Totodată, prin distrugerea sistemului imunicar, pacienții sunt expuși mult mai ușor la alte infecții de cauze bacteriologice sau fungice, iar acestea pot agrava starea de sănătate sau, în combinație cu COVID-19, pot duce la moartea pacientului.

Mai mult decât atât, plămânii și sistemul imunitar nu sunt singurele elemente ce suferă modificări. Cercetătorii chinezi au descoperit și că organe precum inima, ficatul sau rinichii pot suferi modificări, odată cu infectarea cu coronavirus. În urma autopsiilor, aceste organe au apărut destul de deteriorate, în cazul anumitor pacienți, relatează Mediafax.

Citeste si: Cum poți afla dacă ai coronavirus înainte să ajungi la spital. Ai de făcut un singur lucru



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sfaturile medicului Streinu-Cercel pentru a ne proteja de COVID-19. Cât de des ne dezinfectăm telefonul mobil și cât trebuie să stăm în carantină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies