S-ar mai căsători Dinu Maxer? Ce a răspuns artistul la această întrebare: „Nu e vorba de sentimente aici.”

S-ar mai căsători Dinu Maxer? Ce a răspuns artistul la această întrebare: „Nu e vorba de sentimente aici.”
S-ar mai căsători Dinu Maxer? Ce a răspuns artistul la această întrebare: „Nu e vorba de sentimente aici.”

Vedeta a dezvăluit dacă ar mai fi dispus să facă pasul cel mare.

Dinu Maxer a trăit până la vârsta de 50 de ani numeroase experiențe, care l-au ajutat să se dezvolte, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Atunci când vine vorba de planul personal, artistul a trecut printr-o mare dezamăgire, atunci când a hotărât alături de Deea Maxer să pună punct celor 17 ani de căsnicie. În urma poveștii de iubire pe care cei doi au trăit-o, au rezultat doi copii, Andreas și Maysa, care sunt cea mai mare mândrie a părinților.

Din fericire, însă, atât Deea, cât și Dinu au reușit să își refacă viața sentimentală după divorț. În timp ce Deea Maxer și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr afacerist, Dinu Maxer pare că este mai fericit ca niciodată în compania Magdalenei Chihaia. Cei doi formează un cuplu bine sudat, colaborând atât pe plan profesional și susținându-se și în plan personal. Cu toate acestea, acum toată lumea se întreabă dacă artistul ar putea să o ducă pe actuala lui iubită în fața altarului.

Ei bine, Dinu Maxer a răspuns la această întrebare în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru WOWnews.

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre comentariile răutăcioase din mediul online: „La un moment dat îți vine să le zici cu aceleași vorbe. Asta probabil s-a întâmplat și în cazul fostului socru.”

S-ar mai căsători Dinu Maxer? Ce a răspuns artistul la această întrebare
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre viața de după divorț! Cum s-a acomodat artistul cu faptul că fosta lui soție stă în același bloc: „Există viață după divorț și una foarte frumoasă.”

Ce spune Dinu Maxer despre o posibilă căsătorie?

S-ar mai căsători Dinu Maxer? Ce a răspuns artistul la această întrebare
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia [Sursa foto: Instagram]

Artistul nu a avut un răspuns concret la această întrebare, deoarece, spune el, este un bărbat destul de calculat, care ar trebui să se gândească foarte bine înainte să facă încă odată pasul cel mare.

Totodată, Dinu Maxer a ținut să precizeze că dacă acest moment va veni de la sine, este dispus să îl îmbrățișeze cu brațele largi.

Nu știu încă. Sunt foarte mulți factori. Eu sunt un om inteligent, un om care pune și cântărește foarte mult. Nu e vorba de sentimente aici, e vorba de celelalte rațiuni care decid în plus sau în minus. Eu calculez foarte bine, unu la mână.

Și doi la mână, este vorba de plăcerea momentului. Dacă vine momentul, da. Nu vreau să îl programez, vreau să vină de la sine .”, a declarat Dinu Maxer.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Mihai Mărgineanu a vorbit despre bărbații care își fac amante: „Am o problemă cu ăștia care își fac amantă! Trebuie să fii foarte prost ca să stai cu două nebune pe cap.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies