S-au schimbat zodiile? Vezi ce semn eşti acum

S-au schimbat zodiile? Vezi ce semn eşti acum
S-au schimbat zodiile? Vezi ce semn eşti acum

S-au schimbat zodiile? Vezi ce semn eşti acum si ce ar trebui sa fie de fapt zodiile

Grecii au fost cei care au pus bazele zodiacului după care ne ghidăm şi astăzi, mergând pe premisa că trăsăturile unui om sunt determinate şi de constelaţia care se află în jurul astrului luminos în momentul în care cineva se naşte. După ce această idee a fost preluată şi de astrologi, a apărut o serie de polemici, în special din partea astronomilor.

Se pare că efectul de rotaţie al Pământului a generat, în timp, un decalaj între momentul adevărat în care o anumită constelaţie se află în spatele Soarelui şi perioada calendaristică, care acum este de aproape o

lună.

Citeste si: Cu ce zodii nu te potriveşti la pat. Compatibilitati amoroase

Iată care ar trebui de fapt să fie zodiile, în funcţie de calendar:

Capricorn: 21 ianuarie – 16 februarie
Vărsător: 17 februarie – 12 martie
Peşti: 13 martie – 18 aprilie
Berbec: 19 aprilie – 14 mai
Taur: 15 mai – 21 iunie
Gemeni: 22 iunie – 20 iulie
Rac: 21 iulie – 10 august
Leu: 11 august – 16 septembrie
Fecioară: 17 septembrie – 31 octombrie


Balanţă: 1 noiembrie – 23 noiembrie
Scoprion: 24 noiembrie – 29 noiembrie
Ophiuchus (Purtătorul de Şarpe): 30 noiembrie – 18 decembrie
Săgetător: 19 decembrie – 20 ianuarie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cineva născut, să zicem, pe 26 ianuarie, are, caendaristic, Soarele în Vărsător, doar că astronomic vorbind, acesta se află în constelaţia Capricornului.

Citeste si: Horoscop integral MIHAI VOROPCHIEVICI pentru FEBRUARIE. Zodiile care vor avea o lună MAGICĂ. Sexualitatea va fi la cote înalte, iar banii apar de nicăieri

Cea de-a 13-a zodie nu este o invenţie a zilelor noastre, căci ea a aparţinut iniţial zodiacului, dar a fost exclusă intenţionat în urmă cu aproape 2000 de ani, chiar dacă se pare că Soarele trece prin faţa ei, după ce depăşeşte costelaţia Scorpionului.

Se pare că acesta a fost doar un „moft” din partea astrologilor greci, care au vrut să împartă traseul circular al astrului luminos în 12 părţi egale, fiecare având câte 20 de grade.

Nu toată lumea crede în zodiac, dar știm cu toții că sunt 12 semne zodiacale. Poate părea șocant, însă, din punct de vedere astrologic, lucrurile au luat o altă întorsătură, care a produs modificări fundamentale ale poziției semnelor zodiacale.

Noua ordine astrologică face ca 86% din populație să traiescă sub un semn zodiacal greșit, susțin astrologii.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

A mâncat o porție de spaghetti cu sos roșu, iar apoi a murit. Ce au descoperit medicii la autopsia studentului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies