S-au stabilit datele pentru Simulările Evaluării Naționale și Bacalaureatului! Ministerul Educației a făcut anunțul oficial!

ministerul educatiei anunta cand vor avea loc simularile
S-au stabilit datele pentru Simulările Evaluării Naționale și Bacalaureatului! Ministerul Educației a făcut anunțul oficial!

Ministerul Educației a publicat datele în care vor avea loc Simulările Evaluării Naționale și Bacalaureatului.

Simulare Evaluare Națională 2021 și Bacalaureat 2021. Conform datelor publicate de Ministerul Educației, simularea bacalaureatului va începe pe data de 22 martie cu proba la limba și literatura română.

De asemenea, simularea evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a va începe pe data de 29 martie cu proba la limba și literatura română.

Pe data de 30 martie a fost stabilită simularea la Matematică, iar elevii ce aparţin minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine simularea probei la Limba şi literatura maternă pe 31 martie.

Testele de antrenament în vederea pregătirii examenelor naționale(evaluare naţională 2021 și bacalaureat 2021) vor fi publicate, începând cu data de 22 februarie 2021, pe site-ul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație, se mai arată în comunicat. 

Simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a va începe pe 22 martie, cu proba la Limba şi literatura română, care va fi urmată pe 23 martie de simularea probei obligatorii a profilului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: A început școala! Cine NU este obligat să poarte mască?!

ministerul educatiei anunta cand vor avea loc simularile

Prima probă va fi la limba şi literatura română, care va fi urmată pe 23 martie de simularea probei obligatorii a profilului. Pe 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, iar pe 25 martie, simularea probei la limba şi literatura maternă.

Elevii pot începe deja pregătirile pentru examenele maturității, întrucât datele examenelor au fost deja stabilite, anunțate oficial și se apropie cu pași repezi.

Citeste si: Ce se va întâmpla cu cei care refuză vaccinul? Raed Arafat: „În România noi am...”

Simulare Evaluare Națională 2021. Iată calendarul Simulărilor Evaluării Naționale și Bacalaureatului

Simulare Evaluare națională:

  • 29 martie 2021: limba şi literatura română.
  • 30 martie 2021: matematică.
  • 31 martie 2021: limba şi literatura maternă (pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă).

Simulare Bacalaureat 2021:

  • 22 martie 2021: limba şi literatura română.
  • 23 martie 2021: proba obligatorie a profilului.
  • 24 martie 2021: proba la alegere a profilului şi specializării.
  • 25 martie 2021: limba şi literatura maternă.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies