„Să aducă o diferență!” Julia Chelaru a avut parte de o schimbare radicală

„Să aducă o diferență!” Julia Chelaru a avut parte de o schimbare radicală
„Să aducă o diferență!” Julia Chelaru a avut parte de o schimbare radicală

Julia Chelaru, fosta Jianu, nu se implică foarte mult în showbizul românesc. După divorțul de Bogdan Jianu, cântăreața și-a găsit un nou partener și planifică nunta.

Pentru că își dorește să arate perfect în ziua cea mare, Julia a făcut o vizită la medicul estetician.

Citește și: Cine este Andreea Bănică. „Am avut o copilărie superbă la malul mării, cu cheia de gât pe plajă, la soare."

Julia Chelaru, schimbare de look

Julia Chelaru crede că frumusețea înseamnă sacrificiu și investește în aspectul său fizic, mergând pe principiul că „baba suferă la frumusețe”.

Recent, după ce a reușit să slăbească prin urmarea unei diete stricte, artista a hotărât că este momentul să facă și alte schimbări pentru a-și menține aspectul impecabil, așa că a făcut câteva proceduri estetice.

Julia Chelaru a vizitat recent o clinică estetică de renume din București, deținută de Valentin Burada. Aceasta și-a făcut mai multe proceduri estetice acolo.

Procedurile suferite de Julia Chelaru au scopul îmbunătăţirii aspectului feței

Julia Chelaru a ales să efectueze procedura "full face", care implică mai multe intervenții estetice ce au durat aproximativ o oră și jumătate, conform informațiilor prezentate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Procedura  pe care a ales-o Julia Chelaru a implicat mai multe intervenții estetice, cum ar fi reconturarea mandibulei, volumizarea pomeților și alungirea bărbiei.

Klara Băncilă, medicul estetician, a oferit detalii despre aceste proceduri.

„Julia Chelaru a optat pentru reconturarea mandibulară cu acid hialuronic. Această procedură este nechirurgicală și constă în injectarea de acid hialuronic în zonele mandibulare. În acest fel conturul facial se îmbunătățește. Tenul cântăreței arată mai ferm și mai tânăr. Cea de-a treia intervenţie a fost de corectare bărbiei cu acid hialuronic, metodă de modelare în scopul îmbunătăţirii aspectului porţiunii inferioare a feţei, echilibrării şi restabilirii proporţiilor feţei atât la vederea din faţă cât şi la cea din profil.

În general, efectele acestei proceduri durează între șase și 12 luni, în funcție de tipul și cantitatea de acid hialuronic pe care am utilizat-o”,
a spus medicul estetician Klara Băncilă.

 Julia Chelaru a avut parte de o schimbare radicală
Julia Chelaru a avut parte de o schimbare radicală[Sursa foto: Facebook]

Julia Chelaru, mulțumită de noua înfățișare

Julia Chelaru este foarte încântată de transformarea sa fizică recentă. Ea a ales să efectueze toate procedurile estetice dorite în aceeași zi, ceea ce a dus la o schimbare notabilă și vizibilă a aspectului său.

Julia Chelaru crede că o procedură estetică reușită trebuie să îmbunătățească aspectul fizic al unei persoane, fără a fi evident că a avut loc o intervenție chirurgicală. La scurt timp după ce a părăsit cabinetul medicului, fosta cântăreață a dat și primele declarații cu privire la procedurile la care a fost supusă.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Mi-am dorit foarte mult o procedură subtilă dar care să aducă o diferenţă, cu subliniere a liniei mandibulei mai proeminentă. O schimbare de look fresh cu obrajii întineriţi și tenul proaspăt“, a declarat Julia pentru FANATIK.

 Julia Chelaru a avut parte de o schimbare radicală
Julia Chelaru a avut parte de o schimbare radicală[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Julia Chelaru, dezvăluiri despre divorțul de Bogdan Jianu! De ce s-au despărțit cei doi: „N-am vorbit ce trebuia”

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa! Actorul i-a dat inelul după 11 ani de căsătorie: „I l-am oferit abia acum”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies