„Să fie asta dovada?” Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador

„Să fie asta dovada?” Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador
„Să fie asta dovada?” Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador

Bogdan Mocanu și Jador au intrat în atenția publicului, în ultim aperioadă, după ce au luat parte la un scandal, când nimeni nu se aștepta. După ce s-au afișat de nenumărate ori împreună și s-au comportat ca doi frați, prietenia celor doi nu mai este la fel ca la început.

Bogdan Mocanu a venit cu noi declarații, în legătură cu cearta cu Jador și a spus cine este persoana care l-a susținut să se împace cu artistul.

Citeste si: „Nu mi se pare normal.” Bogdan Mocanu și Jador, scandal de proporții. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști

Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador

Bogdan Mocanu și Jador au fost un bun exemplu de prietenie adevărată, deoarece s-au ajutat de nenumărate ori la nevoie și au fost mereu acolo unul pentru celălalt, chiar și în momentele mai puțin plăcute. Cei doi și-au pus la încercare relația, după ce s-au certat, dar artistul a venit cu noi declarații despre ceartă.

Bogdan Mocanu a menționat faptul că a fost susținut să se împace cu Jador, după ce au avut mai multe neînțelegeri, din cauza unui piese nelansate.

Multe persoane au fost uimite, când au aflat despre cearta celor doi.

Artistul a primit foarte multe mesaje de la fanii lui, în care era rugat să se împace cu Jador, deoarece fanilor le-a părut foarte rău, când au auzit această veste. El a spus că nu a citit atât de multe mesaje în legătură cu împăcarea nici în momentul în care s-a despărțit de vreo iubită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Să fie asta dovada că prietenia este mai importantă decât gagicăreala? N-am citit așa multe mesaje cu împăcați-vă când m-am despărțit de vreo gagică, câte am citit la asta cu Jador, cu cearta”, a spus Bogdan Mocanu pe rețelele de socializare.

Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador
Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”

Jador și Bogdan Mocanu s-au certat din cauza unei piese

Bogdan Mocanu și Jador s-au certat din cauza unui proiect artistic, mai exact, o piesă care urma să se lanseze, iar motivul ar fi fost faptul că Bogdan Mocanu nu i-ar mai fi dat acordul, deoarece nu l-a trecut pe numele melodiei.

După ce toate aceste lucruri au avut loc, Bogdan Mocanu și Jador au început un scandal pe rețelele de socializare, unde fanii au fost cu adevărat șocați, că doi prieteni atât de buni au ajuns într-un asemenea punct.

Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador
Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Nu te așteptai la banii ăștia, nu?” Jador a ajutat un om al străzii. Suma de bani a creat o reacție de nemulțumire

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Nu mi se pare normal.” Bogdan Mocanu și Jador, scandal de proporții. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies