“Nu te așteptai la banii ăștia, nu?” Jador a ajutat un om al străzii. Suma de bani a creat o reacție de nemulțumire

jador
Jador 

Jador a primit o reacție neașteptată din partea acestuia, în timp ce ajuta un om al străzii

Jador, îndrăgitul cântăreț și fost concurent al emisiunii Puterea Dragostei, a dat recent dovada de empatie față de un om al străzii, pe care l-a ajutat fără a mai sta pe gânduri în momentul în care și-a făcut apariția la geamul mașinii acestuia. Artistul este cunoscut pentru actele sale de caritate, dând mereu dovada de faptul că are un suflet mare. Cântărețul se afla in mașină cu Bogdan Mocanu, fost coleg al emisiunii Puterea Dragostei,  așteptând să facă o comandă la un renumit lanț de fast-food.

La geamul mașinii le-a apărut un om al străzii. Deși a fost ajutat de Jador imediat ce a apărut, tânărul a avut o reacție de nemulțumire atunci când a primit suma de bani, stârnind și o reacție din partea lui Jador.

„Jador: De ce ești supărat? Că ți-am dat bani puțini? De ce ai făcut fața aia de supărat?

Omul străzii: Nu mă așteptam la atâția bani. Știam că ești om cu suflet mare.

Bogdan Mocanu: E puțin, aiurea, da. Lasă, data viitoare să scoți bani. Poate faci vreun concert să nu dormi și tu două zile pentru el să-i dai mai mult.

Jador: Nu te așteptai la banii ăștia, nu?(...) Bă, alții se mulțumesc și cu o pâine, să-ți fie rușine”, a

fost discuția dintre ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cântărețul obișnuiește să ajute oameni nevoiași de fiecare dată când are ocazia, însă nu a mai primit o astfel de reacție din partea acestora. 

Cum a reacționat Jador după ce a oferit o suma de bani unui cerșetor

Citeste si: „La mine e mai greu”. Jador, dezvăluiri despre motivul pentru care nu își dorește să devină tată

jador cersetor
Jador a ajutat un om al străzii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jador se confruntă cu probleme de sănătate: „Am luat pastile și tot nu îmi trece”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Jador a declarat că va fi din nou student

Recent, vedeta a surprins cu o declarație care își va bucura tare mult fanii care îl îndrăgesc și susțin. Jador a anunțat că a luat decizia de a se întoarce pe băncile facultății, la master in același domeniu, în trecut întrerupându-și studiile pentru a-și dedica mai mult timp carierei sale muzicale.

Cântărețul a absolvit Academia de Studii Economice, în cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale, fiind unul dintre putinii membri ai familiei sale cu studii superioare. De asemenea, a declarat că nu va studia toate materiile, ci doar o parte din ele. 

„Nu las niciodată lucrurile neterminate. Îți dai seama că ajută. M-am înscris la Comunicare în afaceri, la Academia de Studii Economice. Eu nu fac ca toți ceilalți.

Nu o să am toate obiectele pentru că eu deja le-am luat. Eu mai am doar șase obiecte tot anul. O să studiez doar șase tot anul, sunt doar o oră sau două pe săptămână. Nu solicită foarte mult timp. O să am examene. Probabil nu mă voi duce la seminarii, dar la cursuri cu siguranță mă duc”, a declarat Jador în cadrul unui interviu.

Citeste si: Jador a primit o propunere şocantă de la o prietenă. „De sărăcie, faci orice!”

Jador[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

,,Eu i-am închis ochii”. Rona Hartner, declarații emoționante, despre tatăl ei. Vedeta suferă și în momentul actual, la doi ani după moartea lui

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies