„Să ne veselim.” Ana Morodan, transformare de sărbători

Ana Morodan, transformare de sărbători
Ana Morodan, transformare de sărbători

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră. Ea s-a făcut remarcată prin stlul său diferit, iar de această dată a reușit să își uimească din nou fanii.

De Crăciun, vedeta s-a costumat într-un personaj căruia nu îi place sărbătoarea și s-a plimbat prin mai multe locuri din Capitală.

Citește și: Ana Morodan și Killa Fonic au trăit o frumoasă poveste de iubire: „M-a cerut în căsătorie”

Ana Morodan, transformare de sărbători

Ana Morodan este de-a dreptul un personaj, iar de-a lungul timpului a reușit să aibă alături de ea o comunitate foarte mare de persoane care o apreciază și îi sunt alături.

Vedete are diferite apariții care te lasă fără cuvinte, iar felul ei direct, face ca oamenii să o placă și mai mult.

Vedeta a recunoscut de nenumărate ori că nu este o fană a Crăciunului, iar personajul în care s-a costumat a fost de-a dreptul neașteptat pentru cei care o urmăresc. Se pare că de această dată, Grinch a fost inspirația sa.

Ea și-a vopsit toată fața de culoarea verde, a purtat o maletă neagră alături de o rochie cu franjuri, în aceeași culoare, ce imita iarba.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În picioare a purtat o pereche de cizme lungi, cu toc cui și platformă. Ana Morodan a avut mai multe roluri, filmând în diferite locații din București, de la mersul la cafea, până la a defila pe un podium imaginar.

„Hai, să ne veselim și să ne odihnim”, a

scris Ana Morodan pe rețelele de socializare.

Ana Morodan, transformare de sărbători
Ana Morodan, transformare de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ana Morodan e devastată, după ce un prieten a murit: ”Vei fi cu mine mereu!”

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Ana Morodan vrea să-și deschidă o nouă afacere

Ana Morodan își dorește o firmă de pompe funebre deoarece consideră că moartea nu se demodează niciodată și are deja un slogan „Veniți cu mine în Paradis.”

„Moartea nu se demodează niciodată. Oamenii mor și pe recesiune, așa că vreau să fac o firmă de pompe funebre. Toți prietenii mei mi-au spus că e mega inflație! Sloganul vreau să fie «Veniți cu mine în Paradis».

Vreau sicrie superbe, căptușite cu volane roz, din tul, cu mătase naturală sau de astea cu latex. Sicrie personalizate, pe roz, pe bordo! Putem să punem și pene! Vrem să facem și monument vip. Putem face și pentru priveghi, cu dans ceva, că prea e toată lumea pe jelanie la noi! De ce nimeni nu se gândește să înmormânteze pe cineva în sicriu transparent cum e Albă ca Zăpada? Eu nu vreau să fiu îngropată, vreau incinerată.
Fiecare suntem datori cu o moarte, la urma urmei. Vreau înmormântări diferite total. Până la urmă, moartea trebuie celebrată. Să fie o înmormântare de aia să oprească lumea pe stradă! O să avem și servicii pe lux, dar și pentru toate buzunarele! Vreau preoți din toate religiile, nu doar ortodocși. Ca logo îmi doresc să fie un sicriu mic, zâmbitor. La mexicani, de exemplu, moartea e doar o trecere! Aici, în România, oamenilor le e frică de ea ca de Necuratul! Eu vreau să fac bani cu asta începând de luna viitoare!”,
a
dezvăluit Ana Morodan, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Ana Morodan, transformare de sărbători
Ana Morodan, transformare de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

“Irinia, nu uita!” Irina Rimes, cuvinte agresive din partea fostului iubit! Killa Fonic i-a transmis un mesaj umilitor în ultima piesă lansată

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies