„Să nu aștepte să i se dea de-a gata. Tinerii din ziua de astăzi așteaptă să li se dea de-a gata.” Jorge, lecție de parenting în mediul online. Cum își educă artistul fiul

„Să nu aștepte să i se dea de-a gata. Tinerii din ziua de astăzi așteaptă să li se dea de-a gata.” Jorge, lecție de parenting în mediul online. Cum își educă artistul fiul
„Să nu aștepte să i se dea de-a gata. Tinerii din ziua de astăzi așteaptă să li se dea de-a gata.” Jorge, lecție de parenting în mediul online. Cum își educă artistul fiul

Jorge a oferit o serie de lecții prețioase în mediul online, utile în viața de zi cu zi.

Jorge este un artist foarte cunoscut și apreciat de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să obțină simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi, carismatic, jovial și foarte asumat în ceea ce privește viața personală.

Pe lângă viața profesională, Jorge este tată de trei ori, chiar dacă are doar doi copii din punct de vedere biologic.

Artistul are o fetiță din căsătoria cu Alina Laufer, un băiețel din relația cu soția sa și pe Ilinca, fiica Ramonei din prima căsătorie.

Ce lecție de viață l-a învățat Jorge pe fiul său

Citește și: „Pleacă de aici! Am înlemnit!” Jorge, refuzat de Antonia, în văzul tuturor! Artistul a povestit ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Căror vedete din showbiz le-a făcut avansuri?

Jorge, lecție de parenting în mediul online. Cum își educă artistul fiul
Jorge, alături de soție și fiul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Parcă știa că mă afectează atât de tare.” Jorge încă este măcinat de un regret, după divorțul de Alina Laufer. La ce se gândește artistul tot timpul

Jorge este un tată foarte implicat, mândru de copiii săi, pe care încearcă să îi crească foarte bine și să le ofere lecții importante de viață astfel încât să le țină minte mereu.

David, fiul artistului, în vârstă de 6 ani, a primit recent o lecție importantă de viață de la tatăl său.

« Eu și soția mea aveam furculiță la masă, David nu avea. Și el avea, era mare, dar el voia mai mică. I-am zis: „Ok, dacă vrei furculiță mai mică, te rog frumos să te duci la doamna de acolo de la bar și că ceri o furculiță mică”.

Văzuse el la o fetiță de lângă. Dar el: „De ce nu te duci tu?” „Eu am furculiță”. Nu-i venea să creadă. „Cum adică nu te duci tu?”. „Păi nu mă duc eu. Uite, tu vrei furculiță mai mică, te rog frumos”. Până la urmă l-am convins. „Ce, o să mănânci cu mâna? E mare furculița, mergi tu.” Dacă într-adevăr îți dorești ceva, îți miști fundulețul și faci primul pas.
Să nu aștepte să i se dea de-a gata pentru că asta e o chestie pe care oamenii și copiii și tinerii din ziua de astăzi așteaptă să li se dea de-a gata.
», a povestit Jorge în mediul online.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jorge, despre reciprocitatea în viață

Jorge, lecție de parenting în mediul online. Cum își educă artistul fiul
Jorge[Sursa foto: Instagram]

Tot în mediul online, Jorge a vorbit despre situațiile de reciprocitate și despre cât de important este să conștientizăm că tot ceea ce ni se întâmplă este rezultatul și al acțiunilor noastre, nu doar al factorilor externi.

Cea mai mare sămânță care se implantează în noi în diferite situații, că e un divorț, că e o concediere, că te-a părăsit: nu sunt suficient de bun sau nu sunt suficient de bună.

Asta e sămânța pe care noi trebuie să o înlăturăm pentru că n-are legătură cu noi. A plecat? Ok, e clar și vina ta, nu doar vina lui sau vina ei. E o chestie reciprocă acolo. Nu ești tu minunată și nenorocitul a plecat. E o chestie de mijloc acolo, e o chestie care nu a funcționat .”, a mai spus artistul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova.” Natașa Raab și-a făcut testamentul când încă se simțea bine. Cui i-a lăsat actrița toată averea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies