„Să nu credeți că dacă stau acasă și încă am probleme de sănătate, stau de pomană.” Rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea! Cum s-a descurcat Tavi Clonda în rolul de bucătar

„Să nu credeți că dacă stau acasă și încă am probleme de sănătate, stau de pomană.” Rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea! Cum s-a descurcat Tavi Clonda în rolul de bucătar
„Să nu credeți că dacă stau acasă și încă am probleme de sănătate, stau de pomană.” Rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea! Cum s-a descurcat Tavi Clonda în rolul de bucătar

Află din rândurile următoare care este rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea, pregătită de Tavi Clonda.

Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă din viața sa, confruntându-se cu probleme de sănătate. Cu toate acestea, vedeta nu își neglijează familia nici măcar în această perioadă dificilă, ci se ocupă cu atenție de treburile casnice. Prezentatoarea TV l-a coordonat pe soțul său în bucătărie pentru a pregăti o ciorbă de fasole cu afumătură.

Dragilor, să nu credeți că dacă stau acasă și sunt în convalescență, pentru că încă am probleme de sănătate, stau de pomană.

Mi-a zis soțul că ar merge o ciorbă și fasole și i-am spus că îi fac ciorbă de fasole dacă va fi cu mâinile lui, pentru că altfel nu pot. Obosesc repede și pot doar să coordonez .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

 

Citește și: „Boala vine pe un sistem imunitar slăbit. Eu am un truc. Fac niște shoturi de energie, care îmbunătățesc sistemul imunitar.” Cum prepară Gabriela Cristea băutura naturală pentru imunitate?

Rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea! Cum s-a descurcat Tavi Clonda în rolul de bucătar?
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mă durea tot! Mă durea și firul de păr, nu vreți să știți. Sper să mă înțelegeți.” Gabriela Cristea, de urgență pe mâinile medicilor. De ce va lipsi prezentatoarea TV de pe micile ecrane

Ingrediente:

  • fasole;
  • afumătură;
  • ceapă;
  • morcovi;
  • păstârnac;
  • ardei roșu;
  • țelină;
  • o cutie de sos de roșii

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

A pus de aseară fasolea la înmuiat și asta este deja a treia apă în care am prefiert fasolea. A opărit, de asemenea, afumătura și după aceea am pus-o la fiert și aici o să facem toată ciorba. Punem fasolea la fiert peste legume. A curățat și niște legume. Am aici ceapă, morcov, păstârnac, ardei roșu și țelină. Le punem pe toate la ciorbică. După 40 de minute după ce au fiert legumele, punem și roșiile.

La sfârșit am dat și gust mâncării pentru că am asezonat cu sare. O să punem și piper. Eu pun și un strop de oțet în ciorbă. Ca totul să fie bine, la sfârșit o să pun tarhon. Oprim aragazul și abia după aceea punem și tarhonul. Amestecăm și lăsăm puțin să se infuzeze pentru gust și miros. Hai să și gustăm să vedem cum a ieșit. Excelentă e! ”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Prăjitura care mie îmi place cel mai mult se numește Reine de Saba! Este o prăjitură deosebită, care se coace în straturi. Un deliciu!” Rețeta Gabrielei Cristea pentru prăjitura Reine de Saba

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies