„Să vezi ce fain se înmoaie și ce faine se face pielea. Și tu să îți dai, că am văzut că îți dai cu fel și fel de creme!” Mama Geta, tratament natural împotriva afecțiunilor pielii

„Să vezi ce fain se înmoaie și ce faine se face pielea. Și tu să îți dai, că am văzut că îți dai cu fel și fel de creme!” Mama Geta, tratament natural împotriva afecțiunilor pielii
„Să vezi ce fain se înmoaie și ce faine se face pielea. Și tu să îți dai, că am văzut că îți dai cu fel și fel de creme!” Mama Geta, tratament natural împotriva afecțiunilor pielii

Mama Geta i-a dezvăluit fiicei sale un tratament natural pentru afecțiunile pielii. Fiul Ilenei Sterp se confruntă cu dermatită.

Familia Sterp este una dintre cele mai îndrăgite familii de la noi din țară. Culiță, Iancu, Ileana și Getuța au fost crescuți cu mare grijă de către mama Geta, la țară, printre oi și alte animale. Astfel, au avut parte de o copilărie autentică, iar mama lor s-a asigurat să nu le lipsească nimic, având o deosebită grijă de aceștia, chiar dacă s-au confruntat cu lipsurile materiale.

Ajunși mari, fiecare dintre ei și-au urmat drumul în viață și și-au întemeiat familii frumoase. Ileana Sterp, fiica cea mare a mamei Geta este căsătorită și are doi copii, pe Carla și Damir. Recent, fiul Ilenei s-a confruntat cu o afecțiune a pielii, iar mama Geta a avut tratamentul natural pentru aceasta.

Mama Geta a dezvăluit remediul natural pe care îl folosea pe pielea copiilor săi

Citește și: „Nu mai pot de nervi când văd persoane tinere care stau, cerșesc, nu le place munca!” Ce a pățit Getuța Sterp, după ce a împrumutat o sumă de bani

Mama Geta a dezvăluit remediul natural pe care îl folosea pe pielea copiilor săi
Familia Sterp [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Prețuri de Elveția!” Care sunt prețurile produselor vândute de mama Geta și Getuța la târgurile de specialitate

În cadrul unui video de pe TikTok, mama Geta a sfătuit-o pe fiica sa să îi dea bebelușului pe față cu untură de porc. Femeia a mărturisit că acest tratament a fost folosit și de către ea în procesul de creștere al copiilor, iar rezultatele au fost uimitoare.

Mama Geta: „ Deci, Lenuța copilului trebuie să îi dai cu puțină untură .”

Ileana Sterp: „ Damir are dermatită și mama mă pune să îi dau cu untură de porc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mama Geta: „ Și voi vă mai iritați, cu untură dau. Să vezi ce fain se înmoaie și ce faine se face pielea de la untura aia de porc.

Și tu să îți dai cu untură de porc, că am văzut că îți dai cu fel și fel de creme.

Ileana Sterp: „ Aia este prea unsuroasă, mama. O să am fața unsuroasă .”

Mama Geta: „ Dar uite, copilul acum cum este iritat, trebuie dat cu untură de porc. Eu vă dădeam pe la toate încheieturile cu untură .”

Ileana Sterp: „ Bine, încercăm !”

Mama Geta: „ Pe un purcel mic, dăm cu untură de porc mare! El este ca un purcel mic de gaz .”, a fost dialogul dintre cele două.

Mama Geta, despre modul în care și-a crescut cei patru copii

Mama Geta a dezvăluit remediul natural pe care îl folosea pe pielea copiilor săi
Familia Sterp [Sursa foto: Instagram]

Copiii familiei Sterp au avut parte de o creștere autentică, la țară, acolo unde au fost hrăniți cu alimente din propria gospodărie. Astfel, mama Geta a dezvăluit că toți cei patru copii ai săi erau și sunt în continuare iubitori de produse lactate, iar acest lucru a contat foarte mult în procesul lor de dezvoltare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ileana Sterp: „ Zi mama, ce ai spus? A zis mama că noi câteodată mâncam și câte 6 litri de lapte pe zi, mâncam cu pită .”

Mama Geta: „ Cu pită, cu orez, cu tăieței, griș.”

Ileana Sterp: „ 6 litri de lapte pe zi, pentru patru copii .”

Mama Geta: „ Erați mărișori și eu trebuia să merg și la piață să-l vând .”

Ileana Sterp: „ Dar eu știu că Iancu încă bea cel mai mult lapte, dar și Culiță.

Iancu si acuma încoace, după ce a mai crescut, cam câte un litru pe zi de lapte de vacă. Da! Suntem fani lapte, brânzeturi, tot ce ține de lapte, toate produsele făcute din el, pentru că am crescut cu ele și ne plac foarte mult.

Uite, Dani, soțul meu, de exemplu, nu mănâncă mai nimic. Doar dacă sunt din magazin cumpărate, un cașcaval, ceva. Mănâncă brânza veche de oaie, dar numai de la anumite persoane. Eu nu am nicio treabă, mănânc de unde o fi, brânză să fie. Și lapte, nu contează de unde .”, au mai discutat Ileana și Geta Sterp.  



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj. Vedeta s-a retras de ani buni la Miercurea Ciuc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies