Salata Baba Ganoush, rețeta Roxanei Blenche. „Este absolut delicioasă și sper să o încercați și voi!”

Salata Baba Ganoush, rețeta Roxanei Blenche. „Este absolut delicioasă și sper să o încercați și voi!”
Salata Baba Ganoush, rețeta Roxanei Blenche. „Este absolut delicioasă și sper să o încercați și voi!”

Roxana Blenche a dezvăluit rețeta salatei Baba Ganoush, o altfel de salată de vinete.

Este foarte ușor să realizăm tot felul de preparate delicioase, mai ales atunci când avem ajutor de nădejde de fiecare dată. Roxana Blenche a obișnuit deja se împartă pe rețelele de socializare diferite trucuri și rețete din bucătărie, iar de această dată a venit cu un preparat un inedit, o altfel de salată.

Ingredientele de care Roxana Blenche are nevoie pentru salata Baba Ganoush

Citește și: Rețeta de banana bread cu prune și dovleac a Roxanei Blenche: „Delicioasă.”

Citește și: Rulouri cu scorțișoară și ciocolată! Un desert delicios, pregătit după rețeta Roxanei Blenche: „Punem deasupra cremă de brânză, răzuim puțină ciocolată și desertul este gata.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Roxana Blenche a dezvăluit cum realizează salata Baba Ganoush și care sunt toate ingredientele necesare de care are nevoie pentru a ieși rezultatul dorit.

Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 2 ardei iuți
  • Un ardei gras
  • O ceapă roșie
  • 3 căței usturoi
  • O legătură pătrunjel verde
  • O roșie
  • Zeama de la jumătate de lămâie
  • 50 ml ulei măsline
  • 60 ml melasă de rodie

Cum pregătește Roxana Blenche salata Baba Ganoush

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Când toate ingredientele sunt pregătite, iar vinetele și ardeii au început să se coacă pe grătar, aceasta începe prin a toca o ceapă roșie, alături de trei căței de usturoi pe care îi pune într-un bol, ardeiul iute din care scoate semințele, pe care îl taie și îl pune peste amestecul deja făcut. Adaugă și o legătură de pătrunjel verde proaspăt, împreună cu o roșie tăiată cubulețe, apoi ardeiul gras de pe grătar, tocate mărunt, după care vine peste întreaga compoziție.

Nu lipsește nici uleiul de măsline, zeama de la o jumătate de lămâie și melasă de rodie, iar salata este absolut delicioasă și gata de servit.

  Salată Baba Ganoush care este absolut delicioasă. O salată de vinete altfel. Punem vinetele la prăjit pe grătar, 3 vinete, 2 ardei iuți, un ardei gras, după care le prăjim bine. Între timp, luăm o ceapă roșie, o tăiem frumos, o adăugăm într-un bol cu trei căței de usturoi.

Luăm ardeiul iute copt, scoatem semințele din interiorul lui, după care îl tăiem și îl punem tocat în bol. Luăm o legătură de pătrunjel verde proaspăt tocat, adăugăm și pe acesta în bol, o roșie, dar scoatem mijlocul zemos și lăsăm doar coaja. Am luat și ardeiul de pe grătar, după care îl toc mărunt și îl adaug în bolul de sticlă. Vinetele sunt gata, le vom decoji, după care o tocăm la cuțit fin.
După ce le-am tocat, amestecăm toată compoziția foarte bine, adăugăm zeama de la o jumătate de lămâie, adăugăm 50 ml de ulei de măsline, sare și piper după gust și 60 ml de melasă de rodie. Amestecăm toate ingredientele, iar acesta este rezultatul final. Este absolut delicioasă și sper să o încercați și voi!”,
a spus Roxana Blenche pe rețelele de socializare.



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Rulouri cu scorțișoară și ciocolată! Un desert delicios, pregătit după rețeta Roxanei Blenche: „Punem deasupra cremă de brânză, răzuim puțină ciocolată și desertul este gata.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies