Sâmbătă de la ora 14:45, în ”ROventura”, Sohodol, un spectacol al naturii, de neuitat

Sâmbătă de la ora 14:45, în ”ROventura”,     Sohodol, un spectacol al naturii, de neuitat
Sâmbătă de la ora 14:45, în ”ROventura”, Sohodol, un spectacol al naturii, de neuitat

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne așteaptă sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, la o reîntâlnire cu prieteni dragi, cu spectacolul naturii dar și cu bucatele de poveste din Runcu, Gorj, o alegerea potrivită pentru acest ultim popas din călătoria noastră în Oltenia de sub Munte.

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ne vor purta pașii, de data aceasta, la Cheile Sohodolului, pe Drumul Mărgelatului, o drumeție care ne va tăia răsuflarea datorită reliefului carstic, crestelor semețe și a pereților săi abrupți și grotele ascunse.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Un canion veritabil, săpat în stânci de dimensiuni colosale, ne dezvăluie, la tot pasul, frumuseți și mistere. Legenda și aventura se împletesc de minune aici, pe valea Sohodolului, unde vom avea parte de muzică bună și povești culinare, o zona bogată în frumuseți naturale, povești cu haiduci, folclor și bucate. Gorjul continua să ofere multe povești de de neuitat, iar multe dintre acestea se scriu, în continuare, în sufletele gorjenilor, indiferent cât de departe ar fi de plaiurile natale.

Alături de roventurieni ne vom continua periplul către casa de oaspeți din inima satului, la adăpostul unei păduri pentru întâlnirea cu Clement Mocanu, un moldovean care, după ce-a rătăcit, ani buni, peste Ocean, s-a întors acasă și s-a transformat în oltean. Sună a scenariu de film, dar este o povestea de viață a omului care și-a pus tot sufletul pe pâmântul acesta, unde amprenta i se vede la tot pasul.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o ediție de poveste ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies