Șamponul nuanțator. Cum se folosește corect în funcție de culoarea aleasă

Șamponul nuanțator. Cum se folosește corect în funcție de culoarea aleasă
Șamponul nuanțator. Cum se folosește corect în funcție de culoarea aleasă

În funcție de perioada anului, de obicei vara, ne dorim să avem un look mai diferit și să ieșim din tipare, astfel, ajungem să folosim un șampon nuanțator.

Din toate cele șapte tipuri de șampon nuanțator, îl putem alege pe cel care vă avantajează cel mai bine, pentru a avea totodată și un p ă r sănătos. Aflați toate tipurile acestora și cum se poate alege corect în funcție de culoare.

 

Șamponul nuanțator șaten. Pe ce nuanțe se potrivește cel mai bine

Un șampon nuanțator șaten, perfect pentru părul tău este cel care se aplică ușor și nu ne tratează firele de păr într-un mod violent, pentru ca mai apoi să avem de suferit din cauza lui. Este nevoie de un șampon care să nu îngreuneze și să nu afecteze chimic părul. Trebuie să-l protejeze și să îi adauge un plus de strălucire.

Prin urmare, alege un șampon nuanțator care să îți intensifice culoarea părului, până te vei hotărî să te vopsești iar.

Nu uita să îți alegi un șampon care să se aplice pe nuanțele de păr mai închise, altfel nu vei avea rezultatul dorit.

sampon nuantator pentru par

Citeste si: CITEȘTE: 4 vedete care folosesc șampon de cal

Șamponul nuanțator blond. Cum să obții culoarea ideală

Atunci când îți dorești să folosești un șampon nuanțator blond, trebuie să ai mai multă grijă de el în comparație cu altă nuanță.

De aceea trebuie să alegi un șampon nuanțator special pentru culoarea firelor tale de păr, tocmai pentru a avea rezultatele pe măsura așteptărilor. Astfel, tot ce trebuie să faci este să găsești un șampon nuanțator blond, care să îți intensifice culoarea, să îți ofere luciul pe care ți-l dorești, iar în același timp să ai și un păr sănătos.

Acest nuanțator este recomandat chiar dacă părul tău nu este unul sănătos, ci mai degrabă deteriorat, degradat, subțire, alb sau grizonat.

Se poate adapta, tocmai datorită soluțiilor care ajută șamponul să îți ofere rezultatul dorit. Prin urmare, poți obține culoarea ideală pentru părul tău folosind un șampon nuanțator special pentru nuanța firelor tale de păr.

 

Șamponul nuanțator gri. Cum să obții griul perfect

În ceea ce privește celebra nuanță de gri, aceasta a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, iar în același timp și foarte greu de obținut.

Trebuie să te asiguri că faci alegerea potrivită pentru ca șamponul nuanțator să fie unul de calitate și potrivit pentru firele tale de păr.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ține cont ca pigmenții șamponului nuanțator să fie destul de puternici, pentru ca noul look să aibă o culoare intensă. Citește bine pe ambalajul produsului, pentru a regăsi ingrediente naturale (anumite extracte de plante).

Asigură-te că lipsesc sulfații și parabenii pentru a avea un păr strălucitor și nu veți avea parte de vreo iritație.

sampon nuantator gri

Citeste si: CITEȘTE: 8 Trucuri de la folosi bicarbonatul de sodiu în rutina ta de frumusețe

Șamponul nuanțator negru

Dacă vă doriți să folosiți un șampon nuanțator negru, trebuie să fiți atente la anumite detalii.

Pentru a evidenția într-un mod vibrant nuanțele negre din firele de păr și pentru ca părul să fie sănătos, curat și parfumat, este nevoie de un șampon nuanțator care să conțină ingrediente cât mai naturale.

Prin urmare, compoziția nuanțatorului nu trebuie să conțină deloc amoniac. Astfel, șamponul nuanțator negru, își va accentua și reflexia tonurilor de negru și vei avea un look pe care ți-l dorești.

 

Șamponul nuanțator roz – pe ce nuanțe se potrivește cel mai bine

Dacă nu ai reușit să găsești până acum un șampon nuanțator roz, potrivit, te ajutăm noi să-l găsești. Înainte de toate, trebuie să ții cont de calitatea unui produs de acest fel. Aici nu este vorba despre o culoare intensă, ci mai mult despre o nuanțare puternică și eficientă, datorită faptului că se aplică tonuri pigmentate.

Prin urmare, acest șampon nuanțator roz, vă asigură nuanța dorită pentru părul șuvițat sau decolorat. Cel mai bine se potrivește pe părul de culori deschise. Acolo este mult mai evidentă nuanța. În cazul firelor de păr de o culoare mai închisă, veți avea anumite șuvițe roz, dar nu atât de evidente ca în cazul părului de o nuanță mai deschisă.

sampon nuantator saten inchis

Citeste si: CITEȘTE: Cât timp trebuie lăsată vopseaua pe păr

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Șamponul nuanțator mov 

În cazul șamponului nuanțator mov, acesta funcționează prin aplicarea unor tonuri pigmentate de violet. La fel ca în cazul șamponului nuanțator roz, și acesta oferă o nuanțare puternică și eficientă, decât o culoare intensă. Acest șampon nuanțator este potrivit pentru nuanțele de păr deschise.

Prin urmare, poți alege un șampon nuanțator mov, dacă îți dorești ca părul tău să aibă anumite reflexii de violet. Trebuie să știi faptul că atunci când folosești șamponul, acesta nu este un șampon obișnuit, iar modalitatea de aplicare nu este ca în cazul unui șampon obișnuit. După aplicare, trebuie să îl lași să acționeze timp de 4-5 minute iar apoi să îl clătești.

 

Șamponul nuanțator roșcat 

Acesta poate să fie cel mai pretențios tip de șampon. Șamponul nuanțator roșcat poate să fie folosit atât pe nuanțele de păr deschise, cât și închise. Oferă strălucire puternică, culoare temporară, iar în același timp este hrănitor și hidratant.

Poate să fie folosit chiar dacă părul tău este degradat, subțire sau tratat chimic. Trebuie totuși să te asiguri că nu îngreunează firul de păr prin intermediul diverselor ingrediente nesănătoase pe care unele șampoane de acest fel, le pot avea în consistență.

sampon nuantator roz

Citeste si: Cum să folosești uleiul de cocos pentru decolorarea părului

 

În cazul tuturor șampoanelor menționate mai sus, modul de aplicare este același: dacă îți dorești ca șamponul nuanțator să îți reîmprospăteze nuanțele părului, atunci îl poți aplica și îl poți lăsa să acționeze timp de 10 minute. În schimb, dacă îți dorești culori puternice și de lungă durată, îl poți lăsa să acționeze chiar 30-40 de minute pe firul de păr. Acesta este modul potrivit de a obține un păr strălucitor și hidratat, pe scurt, exact așa cum îți dorești.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

8 Trucuri de la folosi bicarbonatul de sodiu în rutina ta de frumusețe

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies