Când naşte Corina Bilcon? Reghe va deveni tată pentru a treia oară

Sarcina Corinei Bilcon rămâne sub semnul întrebării!
Sarcina Corinei Bilcon rămâne sub semnul întrebării!

Sarcina presupusei iubite a cunoscutului antrenor de fotbal rămâne sub semnul întrebării! Va avea sau nu Bebeto un frățior?

Subiectul divorțului dintre Ana-Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf este în continuare dezbătut în mediul online, după ce au apărut primele informații conform cărora cuplul se va separa, după 15 ani de relație. Vestea a uimit pe toată lumea, iar ultimele declarații despre divorț oferite de antrenorul Craiovei sunt din ce în ce mai dezbătute, asta pentru că lipsesc totuși informații care ar fi trebuit să elimine zvonurile apărute în spațiul public.

Laurențiu Reghecampf nu a vrut să ofere detalii legate de presupusa lui iubită, Corina Bilcon, despre care se aude că ar fi însărcinată și ar urma să-l facă pe Reghe tată pentru a treia oară. Antrenorul la Universitatea Craiova și tânăra de 29 de ani au fost plecați în diverse vacanțe împreună în această vară, iar imaginile care dovedesc acest lucru circulă abia acum pe tot internetul.

Cei doi era foarte apropiați, ba chiar într-o poză tânăra Corina îl săruta pe antrenor pe obraz, semn că se simțeau de minune împreună.

Citeste si: Anamaria Prodan vorbeşte detaliat despre divorțul său de Laurențiu Reghecampf: “Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești!“

Sarcina Corinei Bilcon rămâne sub semnul întrebării!
Sarcina Corinei Bilcon rămâne sub semnul întrebării![Sursa foto: Instagram (Ana-Maria Prodan)]

Când va trebui să nască iubita lui Reghe

Ana-Maria Prodan a fost prima care a publicat informații clare despre Corina Caciuc, cea care se presupune că este iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Sexy-impresara a postat pe contul său de Instagram un mesaj primit de la o admiratoare care mărturisea că o cunoaște foarte bine pe Corina, chiar din anul 2015. Povestea spusă din perspectiva autorului necunoscut nu este onorantă, însă detaliile scot la iveală câteva dintre strategiile Corinei Bilcon.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Dragă Ana, te respect și ești un model pentru mine. Viața a făcut în așa fel încât să ajung prin Dubai, să nu-mi ascult părinții și să intru prin lumea aceasta a ”escortelor”, o știu din 2015 pe asta. Asta a ajuns pe prima pagină în ziare și sunt șocată.

De mică visa celebritate(...) Periculoasă tare, l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta, când tu erai în România.

Râdea de el că l-a împachetat, că i-a mâncat cașcavalul. Femeia e profi pe meserie. L-a zăpăcit pe al tău! Și ai grijă, că tuturor le-a făcut faza cu copilul. Că are copil. Nu i-a mers cu niciunul.", a fost mesajul primit de Anamaria Prodan, din partea unei femei care susține că o cunoaște pe Corina.

Dacă este adevărat zvonul potrivit căruia iubita lui Reghe este însărcinată în 9 săptămâni, atunci va naște în luna mai, în zodia Taur, cel de-al treilea copil al antrenorului.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, anunț în plin divorț! Ce a postat acesta pe noul cont oficial de Instagram

Când va trebui să nască iubita lui Reghe
Când va trebui să nască iubita lui Reghe[Sursa foto: Instagram (Ana-Maria Prodan)]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ana-Maria Prodan, prima reacție la întrebarea legată de sarcina Corinei Caciuc

Impresara nu a luat în considerare informațiile din presă, negând absolut orice legat de sarcina presupusei iubite a lui Laurențiu Reghecampf. Cu toate că dovezile că în căsnicia lor există probleme au continuat să apară, Ana-Maria Prodan a continuat să nege cu vehemență divorțul.

„Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a reacționat Anamaria Prodan atunci când a fost întrebată de sarcina Corinei Caciuc.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Anda Adam și iubitul ei, clipe de vis într-o vacanță de lux! Unde au plecat cei doi îndrăgostiți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies