Sarmale lenese - cea mai usoara reteta de Craciun!

Sarmale lenese - cea mai usoara reteta de Craciun!
Sarmale lenese - cea mai usoara reteta de Craciun!

Impaturitul sarmalelor ti se pare obositor? Atunci este timpul ca de Craciun sa faci niste sarmale lenese!

 

Ingrediente:
- 500 de grame de carne tocata
- 100 de grame orez
- 2 oua
- jumatate de varza mica
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 linguri de pasta de tomate
- 5 linguri de smantana
- condimente
- verdeata
Mod de preparare:
Dati
morcovul prin razatoarea mica si taiati varza marunt. Intre timp, puneti orezul la fiert. Apoi amestecati morcovul, varza, orezul, carnea si ouale într-un bol. Puteti adauga si o ceapa tocata marunt si începeti sa amestecati compozitia.
Amestecati smantana cu pasta de tomate pana cand compozitia se omogenizeaza. Nu uitati de sare si condimente!
Modelati chiftelutele si puneti-le într-o tava termorezistenta.
Turnati deasupra sosul obtinut din pasta de tomate si smantana si bagati tava la cuptor.
Sarmalutele nu trebuie sa fie coapte mai mult de 30 de minute pentru ca riscati sa devina prea uscate. Daca doriti puteti sa prajiti cinci minute sarmalele înainte de a le baga la cuptor.

Ingrediente:

- 500 de grame de carne tocata
- 100 de grame orez
- 2 oua
- jumatate de varza mica
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 linguri de pasta de tomate


- 5 linguri de smantana
- condimente
- verdeata

Citeste si: Carnati traditionali de porc! Incearca reteta asta traditionala!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mod de preparare:

Dati morcovul prin razatoarea mica si taiati varza marunt.

Intre timp, puneti orezul la fiert. Apoi amestecati morcovul, varza, orezul, carnea si ouale într-un bol. Puteti adauga si o ceapa tocata marunt si începeti sa amestecati compozitia.

Amestecati smantana cu pasta de tomate pana cand compozitia se omogenizeaza. Nu uitati de sare si condimente!

Modelati chiftelutele si puneti-le într-o tava termorezistenta. Turnati deasupra sosul obtinut din pasta de tomate si smantana si bagati tava la cuptor.

Citeste si: Asa faci cea mai buna friptura de porc la cuptor!

Sarmalutele nu trebuie sa fie coapte mai mult de 30 de minute pentru ca riscati sa devina prea uscate. Daca doriti puteti sa prajiti cinci minute sarmalele înainte de a le baga la cuptor.

sursa

sursa foto



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies