Saturn intra in Capricorn - Incep 3 ani de lectii dure si schimbari uriase pentru zodii

Saturn intra in Capricorn - Incep 3 ani de lectii dure si schimbari uriase pentru zodii
Saturn intra in Capricorn - Incep 3 ani de lectii dure si schimbari uriase pentru zodii

Pe data de 20 decembrie 2017, Saturn, Marele Învăţător, numit în astrologie şi Marele Malefic, din cauza lecţiilor dure la care supune zodiile, intra în semnul Capricornului, iar acest aspect va dura trei ani, pănî în 2020.

Tranzitul lent al lui Saturn prin semnul Capricornului va influenţa toate zodiile, în funcţie de sectorul pe care se formează aspectul, însă, chiar dacă vine cu lecţii grele şi ne obligă să le învăţăm, nu trebuie privit ca pe un aspect negativ. Acest tranzit ne poate fi de ajutor în evoluţie şi în vindecarea karmei, fiind considerat Lordul Karmei. Vor urma trei ani de provocări, de încercări, de teste şi de schimbări imposibil de evitat.

Iată cum influenţează zodiile tranzitul lui Saturn prin semnul Capricornului!

Berbec

Intrarea lui Saturn din 20 decembrie in semnul Capricornului va avea loc în sectorul socio-profesional al nativilor Berbec. Acestia vor fi nevoiţi să-şi fixeze obiective clare şi să le respecte, vor fi forţaţi de împrejurări să devină responsabili şi determinaţi, iar toate acestea vor favoriza o poziţie de durată şi construirea unei cariere solide.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

3 zodii care vor suferi cumplit in 2018. E cel mai negru an din viata lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies