Scapă de grăsimea de pe abdomen! Bea acest preparat seara la culcare!

Scapă de grăsimea de pe abdomen! Bea acest preparat seara la culcare!
Scapă de grăsimea de pe abdomen! Bea acest preparat seara la culcare!

Scapă de grăsimea de pe abdomen! Bea acest preparat seara la culcare!

Poate ca ai reusit sa scapi de cateva kilograme, insa nu si de grasimea din jurul abdomenului. Iar in cazul femeilor, aceasta este una dintre cele mai dificile misiuni in cadrul procesului de scadere in greutate.

Motivul pentru care este atat de greu sa elimini excesul de grasime abdominala reziduala este ca in zona stomacului si soldurilor se afla cea mai mare cantitate de celule de grasime care nu raspund procesului de lipoliza, procesul de descompunere.

Citeste si: Nadia De Luca a slăbit 30 de kilograme şi a scris un îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos! Partea 1!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan are noi probleme de sănătate! ”Îmi amorțesc degetele”

Citeste si: O femeie a murit din cauza fanteziilor sexuale ale iubitului. Nu faceți asta niciodată în pat

Dar daca ar exista o solutie la aceasta problema frustranta?

Daca ar exista o bautura naturala care sa te ajute sa scapi de grasimea de pe abdomen? Si mai ales, daca rezultatele sunt rapide?

Exista o bautura ce contine 5-6 ingrediente obisnuite pe care le poti lua de la orice de la orice supermarket.

Bautura este alcatuita din: castravete, patrunjel sau coriandru, suc de lamaie, ghimbir suc de aloe vera. Combinatia trebuie consumata inainte de a merge la culcare pentru a accelera metabolismulpeste noapte.
De ce functioneaza?

Castravetele

Ajuta la reducerii grasimii din jurul abdomenului, are un continut ridicat de apa si contine fibre, elemente cheie in procesul digestiv. In plus, castravetele este sarac in calorii, contine numai 45 de calorii.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adevărul despre roşiile cu moţ! NU le mai consuma niciodată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies