Scene halucinante cu Roxana de la Puterea Dragostei! A făcut o criză de nervi în plină stradă! Vezi ce a scos-o din minţi şi cum a putut să se exprime! EXCLUSIV!

Scene halucinante cu Roxana de la Puterea Dragostei! A făcut o criză de nervi în plină stradă! Vezi ce a scos-o din minţi şi cum a putut să se exprime! EXCLUSIV!
Scene halucinante cu Roxana de la Puterea Dragostei! A făcut o criză de nervi în plină stradă! Vezi ce a scos-o din minţi şi cum a putut să se exprime! EXCLUSIV!

Roxana de la Puterea Dragostei, criză de nervi pe stradă! Uite ce a scos-o din minţi!

Roxana de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai controversate concurente din casă. Superbă, dar vulcanică şi agresivă, şatena a lovit câteva foste colege, dar şi pe unii dintre bărbaţii cu care a avut o relaţie.

Cu toate acestea, firea copilăroasă şi umorul au scos-o basma curată din toate situaţiile delicate, protagonista noastră având sute de mii de susţinători care îşi doresc să o vadă din nou în casa din Istanbul.

Citeste si: Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini ale verii! FOTO EXCLUSIV!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ei bine, deşi are o relaţie specială cu fanii ei şi a mărturisit că celebritatea i-a adus contracte de imagine avantajoase, de curând Roxana a văzut şi faţa mai puţin plăcută a faimei.

Roxana de la Puterea Dragostei, criză de nervi pe stradă! "Sunteţi penibili, băi, sau, scuzaţi-mă, obsedaţi de mine"

Frumoasa şatenă a surprins câţiva oameni când o pozau în timp ce mânca, iar alţii, de-a dreptul deplasaţi, i-au făcut fotografii...la toaletă. Vă imaginaţi probabil că "amazoana" nu a trecut cu vederea aceste gesturi, tânăra făcând o adevărată criză de nervi.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre cearta cu Jador! "M-a împins" Vezi ce s-a întâmplat între cei doi! EXCLUSIV!

" Da, este ok să facem o poză, 10,20, dar să-mi faceţi poze şi când merg la baie şi când mănânc şi când fac mai eu ştiu eu ce...Pe bune? Sunteţi penibili, băi, sau, scuzaţi-mă, obsedaţi de mine.

Ce pot spune este doar atât: vă rog eu să aveţi viaţa voastră personală şi lăsaţi-mă dracului să mănânc calmă şi pe chill, aşa cum ştiu eu şi să mă c.c liniştită! Zic!", a tunat şi a fulgerat Roxana.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bogdan Mocanu o să aibă un ŞOC! Uite ce face de fapt Ana de la Puterea Dragostei în Italia! Adevărul a ieşit la iveală! "Face ravagii" EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies