Simona de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre cearta cu Jador! "M-a împins" Vezi ce s-a întâmplat între cei doi! EXCLUSIV!

Simona de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre cearta cu Jador!
Simona de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre cearta cu Jador! "M-a împins" Vezi ce s-a întâmplat între cei doi! EXCLUSIV!

Simona de la Puterea Dragostei, adevărul despre cearta cu Jador! Vezi ce s-a întâmplat între cei doi!

Simona Braboveanu este una dintre cele mai frumoase şi iubite fete care au trecut prin casa Puterea Dragostei. Tânăra de 20 de ani a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri.

Şatena a mărturisit, în timpul show-ului, că nu a avut niciodată relaţii intime, dar şi că fraţii ei au învăţat-o să identifice minciunile şi vorbele goale în discursul bărbaţilor.


"Simt imediat vrăjeala", a spus aceasta.

Simona, adevărul despre cearta cu Jador! "I-a spus lui Mocanu să nu vorbească toată ziua cu mine şi cu Roxana"

Citeste si: Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Simona nu a ascuns nici faptul că şi-ar dori să revină în casa Puterea Dragostei pentru un anumit concurent nou. I-a atras atenţia Livian şi recunoaşte că ar lupta cu Bianca pentru acesta, dacă fiul lui Nelson Mondialul i-ar da de înţeles că şi el o place.

În acelaşi interviu, tânăra a vorbit şi despre palma puternică pe care i-a dat-o lui Jador acum ceva timp.

" Jador a vrut să facă o glumă şi i-a spus lui Mocanu să nu vorbească toată ziua cu mine şi cu Roxana. Eu si Roxi îi tot abordam, iar ei...nimic. Până la urmă au venit să discute cu noi, dar nu am mai vorbit noi cu ei. La un moment dat, Jador m-a împins puţin, să stau jos, să-l ascult. Eu nu suport gesturile acestea şi nici să-mi vorbească o persoană cu superioritate, aşa că m-am ridicat şi i-am dat o palmă.

I-am dat-o cu sete, din toată inima, dar mă bucur că nu s-a supărat", a povestit frumoasa Simona.

Citeste si: Culiță Sterp a spus adevărul despre despărțirea de Simona de la Puterea dragostei!"Nu am putut rămâne cu ea după ce am ieșit din casă! Mi-a fost imposibil"



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Începe războiul! Vezi pentru ce concurent de la Puterea Dragostei s-ar întoarce Simona în casă! "Foarte bine educat" EXCLUSIV!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies