Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?

Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?
Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?

Zilnic, sute de mii de oameni folosesc metroul pentru a ajunge la locul de muncă, fiind considerat cel mai rapid mijloc de transport.

În ciuda vitezei de deplasare a trenurilor subterane, oamenii s-au arătat adesea nemulțumiți de aglomerația de la metrou, care la orele de vârf constituie un principal factor de stres pentru călători. Mai mult decât atât și intervalul mare de așteptare între trenurile care circulă pe rutele adesea frecventate de un număr mare de persoane, îi nemulțumește pe călători.

În ultimul timp compania Metrorex a avut parte de plângeri din partea pasagerilor cu privire la timpul de așteptare în stație.

Oamenii așteptau și câte 14 minute pentru un tren, iar acest lucru îi nemulțumea pe călători, care întârziau la locurile de muncă și pierdeau mai mult timp decât de obicei în stațiile de metrou. Compania însă și-a cerut scuze și a venit cu o veste bună pentru călători.

Modificări în privința programului Metrorex

Citeste si: Ce să vizitezi în Barcelona. Care este perioada cea mai bună pentru a vizita Barcelona

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Compania de transport în comun a anunțat în decursul zilei de ieri, 16 august, că lucurile se vor schimba în ceea ce privește intervalul la care circulă trenurile.

Astfel, vor scădea timpii de așteptare în stațiile de metrou.

Ca urmare a acestei decizii, compania a suplimentat numărul de trenuri, introducând încă șase trenuri în circulație Metrorex continuă demersurile pentru deblocarea situației create în circulația trenurilor de metrou, determinată de diminuarea serviciilor de mentenanță și salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract în vigoare. Astfel, în urma discuțiilor purtate cu Alstom S.A. și a plății unor facturi pentru prestații de mentenanță aferente anului 2022, s-a dispus introducerea în circulație a 6 trenuri suplimentare, începând cu data de astăzi, 16.08.2022”,
transmite compania.

Oamenii au primit cu brațele deschise această veste, bucurându-se că nu mai trebuie să aștepte mult în stațiile de metrou, iar aglomerația din timpul zilei se va diminua considerabil.

Cât vor aștepta oamenii pentru un tren în stația de metrou

Citeste si: Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Pe toată rețeaua de metrou vor fi introduse 40 de trenuri, iar timpul de așteptare între trenuri va scădea la 9-10 minute.

Metrorex și-a cerut cu această ocazie încă odată scuze pentru disconfortul creat și i-a asigurat pe călători că vor fi întotdeauna informați cu privire la modificările din programul de circulație a trenurilor în stații.

 


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu cere multe lucruri, e un copil echilibrat”. Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies