Se căsătoreşte Andreea Mantea? "Tu ai ceva pe mână? Ia să văd!”

Se căsătoreşte Andreea Mantea?
Se căsătoreşte Andreea Mantea? "Tu ai ceva pe mână? Ia să văd!”

Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de către Elena Merișoreanu. Detaliul pe care l-a observat artista pe degetul prezentatoarei

Ultima ediţie Teo Show a dezvăluit câteva detalii despre viaţa privată a Andreei Mantea. Elena Merișoreanu a făcut o dezvăluire ce a pus-o puţin în dificultate pe prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii.

În ultima perioadă, Andreea Mantea s-a sfiit să mai vorbească despre viaţa personală şi a evitat mereu subiectul pentru a-l dezbate în presă. Cântăreaţa de muzica populară a observat mai multe inele pe degetele Andreei Mantea şi a întrebat-o direct… care este inelul primit de la iubit.

Andreea Mantea a primit inelul de logodnă?

Citeste si: Grațiela a răbufnit! „Nu te judec că nu simți, doar că mi s-a părut deplasat ce ai făcut!"

Andreea Mantea[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Elena Merișoreanu: Măi, tu ai ceva pe mână? Ia să văd! Inele mai noi?

Andreea Mantea: N-ai văzut că se poartă cu multe inele, ce ai?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Elena Merișoreanu: Și al iubitului unde e? Că nu prea îl văd.

Andreea Mantea: E pe auriu, Elena.

Elena Merișoreanu: Aaa, păi am uitat.

Teo Trandafir: Azi a lăsat să-i scape o informație această domnișoară (n.r. Andreea Mantea). A zis așa: Sunt liniștită și relaxată, în viața mea exterioară nu e liniște și pace, dar în capul meu este…. Și n-am reușit să scot mai mult de la ea.

Poate o întrebi tu.

Andreea a povestit despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei. Elena Merișoreanu a vorbit şi câteva detalii despre dorinţele mamei Andreei Mantea.

Ce a spus Andreea Mantea despre inelul de pe mână

Citeste si: Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut după 55 zile de comă! „M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie!"

Elena Merișoreanu: Are o mamă extraordinară. Să știi că maică-sa asta își dorește, să o vadă măritată și pe ăsta și pe cealaltă (sora Andreei).

Andreea Mantea: Ce să fie, în momentul în care ești înconjurat de iubire, de atât de multe sentimente frumoase, în momentul în care vezi cum se plac doi oameni, cum se atrag, cum se cunosc ei acolo, este fantastic.

Parcă plutești și tu.

Elena Merișoreanu: Păi și nu-ți tresare așa și ție inima? Nu-ți vin și ție idei?

Andreea Mantea: “Câteodată trebuie să tresară doar pentru tine.", a răspuns franc prezentatoarea.

Artista a tot încercat să afle mai multe detalii despre viaţa privată a Andreei Mantea, dar nu a avut prea mult succes.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Constantin și Elena 2022. Tradițiile și superstițiile de Sfinții Constantin și Elena

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies