“Se făcea, în vis, că eu eram la o masă, undeva.” Ce mesaj neașteptat i-a transmis regretatul soț al Sofiei Vicoveanca, în vis? Interpreta de muzică populară s-a speriat teribil

“Se făcea, în vis, că eu eram la o masă, undeva.” Ce mesaj neașteptat i-a transmis regretatul soț al Sofiei Vicoveanca, în vis? Interpreta de muzică populară s-a speriat teribil
“Se făcea, în vis, că eu eram la o masă, undeva.” Ce mesaj neașteptat i-a transmis regretatul soț al Sofiei Vicoveanca, în vis? Interpreta de muzică populară s-a speriat teribil

Sofia Vicoveanca a făcut o serie de dezvăluiri despre visul pe care l-a avut cu soțul său, care s-a stins din viață în urmă cu 22 de ani.

Soțul Sofiei Vicoveanca a trecut la cele sfinte pe data de 18 aprilie, în urmă cu 22 de ani. Din acest motiv, artista a mărturisit că va da de pomană pentru sufletul lui, iar aceasta a menționat faptul că l-a visat și că s-a speriat foarte tare. De asemenea, interpreta a declarat că mama sa a sfătuit-o întotdeauna să nu fie cicălitoare cu soțul său și să lase de la ea atunci când apar dispute.

„Mama mi-a zis așa, înainte să mă mărit: ”Sofia, ai grijă! Dacă vrei să ai pace în suflet, ai grijă cum îți merge gurița! Dacă îți pui lacăt la guriță, ai să trăiești bine! Căci, dacă femeia dă din gură, iese tămbălău! În general, nu am vorbe rele cu nimeni, fiecare își clădește drumul cum vrea. Asta nu înseamnă că atunci când văd cum se ceartă unii, pe la televizor, nu-mi zic, dar doar pentru mine: ”Doamne, numai așa să nu mă lași să fac!”,

a declarat artista.

Citește și: „S-a dus cu mâinile la urechile mele.” Ce i s-a întâmplat Sofiei Vicoveanca, în timp ce se afla în tren. Artista a vorbit despre acest eveniment

Ce mesaj neașteptat i-a transmis regretatul soț al Sofiei Vicoveanca, în vis[Sursa foto: Facebook]

Artista a dezvăluit că a întâmpinat momente în care i-a cerut explicații soțului său, însă a încercat de fiecare dată să își păstreze calmul și să vorbească pe un ton normal.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„De ce nu mi-ai zis și mie lucrul acesta, trebuia să știu și eu. De ce nu ai venit să-mi spui când a trebuit? ”. I-am zis însă mereu pe un ton normal ”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Ce mesaj i-a transmis soțul Sofiei Vicoveanca în vis

Cântăreața de muzică populară a mai precizat că și-a visat soțul și că s-a speriat teribil, deoarece a simțit că acesta o cheamă în cer. Din spusele Sofiei Vicoveanca, aceasta se afla la o masă, iar soțul ei a venit la ea și i-a spus să meargă după el că o vede lumea, și va crede că s-au certat.

„L-am visat pe soțul meu, dar tare m-am speriat. Se făcea, în vis, că eu eram la o masă, undeva. El vine la mine și îmi zice: ”Hai, că te vede lumea și crede că ne-am certat!”. Iar eu i-am zis, speriată: ”Du-te tu înainte că vin și eu după tine!”. Nu vă spun că vreo două săptămâni am crezut că înnebunesc de frică. Mi-am zis: ”Mă vrea bărbatul!”.

Credeam că mă vrea bărbatul, acolo, la el. Eu încă mai păstrez tradiția satului, așa se spune în partea noastră a Moldovei. Dar, fiecare om interpretează visul diferit, cum simte”, a mai spus artista pentru Impact.

Citește și: “E foarte sănătos.” Rețeta secretă de ciorbă a Sofiei Vicoveanca!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce mesaj neașteptat i-a transmis regretatul soț al Sofiei Vicoveanca, în vis[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, pentru că Sofia Vicoveanca l-a iubit nespus de mult pe regretatul său soț, aceasta nu l-a dat uitării și și-a strigat durerea și pe contul personal de Facebook. Artista a scris câteva versuri pentru bărbat, în care a spus ce lucruri a învățat de când acesta a trecut în neființă.

„În  memoria  soțului meu. Iată se împlinesc 22 de ani  de când  ai plecat  în  altă  lume  (poate  mai bună). De când  ai plecat  la Domnul! De când  te-ai dus, am învățat  că fericirea e-n adânc, în  mine/ Nu mi-o dă nimeni, să nu aștept, de nicăieri nu  vine/ Tot singură am învățat să-mi  cumpăr  flori/ Să-mi spăl golul din suflet, cu lacrimă din  zori/ Am învățat  să cred în oameni, să-i iubesc/ Să trec singură  strada, să rabd, să mă  smeresc/ Am învățat  să tac, s-ascult de luna trecătoare/ Să nu știu ce-i alintul să nu spun ce mă doare/ De când mă știu, am  învățat  s-adun  din toate pic cu pic/ Și toate-mi  râd în  față, strigându-mi: habar n-ai de nimic! Domnul să-ți  odihnească sufletul bun în Sfânta Lui Lumină Regrete eterne!”, este mesajul postat de cântăreața de muzică populară pe contul său de socializare.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

“E foarte sănătos.” Rețeta secretă de ciorbă a Sofiei Vicoveanca!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies