Se închid şcolile de vineri. Anunţul oficial făcut de Ministrul Educaţiei

Se închid şcolile de vineri. Anunţul oficial făcut de Ministrul Educaţiei
Se închid şcolile de vineri. Anunţul oficial făcut de Ministrul Educaţiei

Vacanţă elevi octombrie 2018. Prima vacanţă din noul an şcolar va fi la sfârşitul lunii, mai exact în intervalul 27 octombrie- 4 noiembrie. Elevii care vor beneficia de o săptămână de vacanţă în anul şcolar 2018- 2019, la finalul lunii octombrie, sunt cei din învăţământul primar şi preşcolar. Tot ce trebuie să ştii. De vineri, 26 octombrie, elevii intră în vacanţă!

Vacanţă elevi octombrie 2018.  Anul şcolar 2018- 2019 are 34 de săptămâni. Elevii din clasa a XII-a vor încheia cursurile cu două săptămâni mai devreme. Elevii clasei a VIII-a încheie cursurile în 7 iunie, cu o săptămână mai devreme.

Cursurile au început în 10 septembrie 2018. Primul semestru se încheie în 1 februarie 2019.

Vacanţă elevi octombrie 2018. Vacanţele şcolare

Prima vacanţă pentru elevii din celelalte clase va fi cea de iarnă şi începe în 22 decembrie, durând până în 13 ianuarie.

Elevii se întorc la şcoală în 14 ianuarie urmând să ia o nouă vacanţă în 2 februarie 2019. Va fi o vacanţă intersemestrială până în 10 februarie 2019.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Bombă în showbiz! Daniela Crudu, declaraţii inedite: ”Cred că sunt gravidă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies