Se liniștesc apele între Ștefania și Cosmin! Fetele au sărit în apărarea concurentei: „Ea oricum tremură și când nu are emoții.”

Se liniștesc apele între Ștefania și Cosmin! Fetele au sărit în apărarea concurentei: „Ea oricum tremură și când nu are emoții.”
Se liniștesc apele între Ștefania și Cosmin! Fetele au sărit în apărarea concurentei: „Ea oricum tremură și când nu are emoții.”

Concurenții din Casa Iubirii discută despre tremuratul Ștefaniei.

Tremuratul Ștefaniei este în continuare subiect de discuție în „Casa Iubirii”, acolo unde fetele îi iau apărarea concurentei. Acestea au observat că Ștefania tremură chiar și atunci când nu are emoții.

Citește și: Rebecca, acces de furie în Casa Iubirii! Concurenta nu vreau să vorbească cu Gagea: „Mă irită. Nu îmi place, mă simt agasată, nu îmi place.”

Se liniștesc apele între Ștefania și Cosmin! Fetele au sărit în apărarea concurentei
Se liniștesc apele între Ștefania și Cosmin! Fetele au sărit în apărarea concurentei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rebecca și Antoni și-au exprimat dorințele cu privire la viitorii parteneri! Ce își doresc cei doi concurenți: „Nu te gândești că poate ar fi prea mult să fim amândoi așa?”

Robi: La cum s-a prezentat materialul în gală, indiferent dacă Ștefania ar fi avut sau nu emoții, la cum am sărit noi și am zis, la un moment dat am făcut-o să se simtă vinovată.

Ștefania: Dar chiar m-am simțit.

Roberta: Și referitor la tremuratul ei, chiar am văzut și ieri că ea tremură în multe situații.

Virginia: Dar noi am spus toate atunci.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rebecca: Eu am zis și în gală că tremură și așa în mod normal.

Cosmin: Bine, asta cu tremuratul, eu am spus și în gală că înțeleg și știu faptul că e o persoană emotivă și cumva are justificarea asta.

Virginia: Ea oricum tremură și când nu are emoții, dar atunci clar a fost un tremurat mai mare decât îl are de obicei, pentru că a avut emoții.

Ea oricum tremură.”, a fost o parte din dialogul din Casa Iubirii.

Patrick o ia peste picior pe Ștefania în privința tremuratului

Patrick o ia peste picior pe Ștefania în privința tremuratului
Patrick o ia peste picior pe Ștefania în privința tremuratului[Sursa foto: Captură YouTube]

Sebastian este curios să afle care este cauza ce duce la tremuratul Ștefaniei. La rândul său, Patrick profită de ocazie pentru a glumi pe acest subicet.  

Sebastian: Ștefania, poți să ne spui și nouă, dacă nu te deranjează, de la ce anume ai tu tremuratul ăsta așa?

Ștefania: Nu știu.

Sebastian: Poate ai văzut niște scene mai ciudate, poate ai trăit niște certuri, niște emoții mai mari, poate ai rămas cu un blocaj de când erai mai mică.

Ștefania: Eu pur și simplu, când am niște emoții sau niște senzații mai amplificate, tremur.

Patrick: Și eu tremur. Ai văzut Virginia ieri, când ți-am pus cafeaua, că îmi tremura mâna?

Virginia: Da, da.

Robi: Ăsta are alte probleme de tremură, nu îl luați în seamă.

Patrick: Emoțiile frate, prezența Virginiei.”, au mai discutat concurenții.   

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ștefania trăiește cu teama că l-ar putea pierde pe Cosmin! Ce i-a mărturisit concurenta Andreei Mantea: „Nu îmi aduc aminte ce am simțit și emoțiile pe care le-am trăit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies