Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a despărțit de soție? „ Eu nu am gagică!”

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a despărțit de soție? „ Eu nu am gagică!”
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a despărțit de soție? „ Eu nu am gagică!”

Sebastian Chitoșcă trece printr-o perioadă dificilă și se pare că motivul este legat de soția sa.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a despărțit de soție?

Sebastian Chitoșcă a intrat live joi seara pe pagina lui de Instagram pentru a ține legătura cu internauții, însă starea lui de spirit i-a pus pe gânduri pe cei care îl urmăreau. Fostul concurent de la Survivor le-a transmis că trece printr-o perioadă destul de dificilă, însă nu poate spune în acest moment care sunt motivele.

Sebastian a răspuns întrebărilor cu ochii în lacrimi, însă nu a vrut să vorbească despre adevăratul motiv care îl macină. Internauții s-au dus cu gândul imediat la fratele lui, care are probleme de sănătate, însă acesta a spus că motivul supărării sale nu are legătură cu acest subiect.

Ulterior, toți urmăritorii de pe live au realizat că starea de spirit a lui Sebastian este legată de soția lui.

„E foarte grav, preferam să pățesc eu ceva. E clar că e ceva legat de familia mea, dar nu pot să vorbesc acum. Când o să fiu pregătit o să vorbesc despre asta, nu sunt pregătit.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a despărțit de soție? „ Eu nu am gagică!”

(…) Nu sunt burlac. Alexandra era în Germania. Nu știu ce face momentan. Eu am intrat pe live să vă salut, să spun că mi-a fost dor de voi și poate să-mi redați puțin zâmbetul. (…) Eu sunt în România, sunt în București și cred că o să rămân aici definitiv”, a declarat Faimosul.

Citeste si: Roxana Nemeș, primele dezvăluiri despre nuntă! Vedeta a izbucnit în plâns: „Ne-am dorit să fie în intimitatea noastră”

Sebastan Chitoșcă și Alexandra sunt împreună de 7 ani de zile

Un internaut și-a luat inima în dinți și l-a întrebat pe Sebastian„  Te-ai certat cu gagică-ta?”, iar replica a fost total neașteptată.

Sebastian Chitoșcă i-a răspuns astfel  „Eu nu am gagică, în primul rând”.  Din acel moment, întrebările despre Alexandra nu au încetat să apară.

„O să lămuresc, mai întâi să ajung în Germania să vorbesc cu Alexandra”, a spus Sebastian Chitoșcă, înainte să încheie live-ul.

Citeste si: Ana Porgras rupe tăcerea după ce Zanni a vorbit despre mesajele pe care le-a văzut în telefonul Faimoasei: "Vreau să vă spun doar atât..."



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies