Sebastian este dezamăgit de Roberta. Ce l-a făcut să se îndepărteze de tânără?„A fost un pupic din acela tras de păr.”

Sebastian este dezamăgit de Roberta. Ce l-a făcut să se îndepărteze de tânără?„A fost un pupic din acela tras de păr.”
Sebastian este dezamăgit de Roberta. Ce l-a făcut să se îndepărteze de tânără?„A fost un pupic din acela tras de păr.”

Gala din Casa Iubirii a început cu tensiuni între Roberta și Sebastian.

Gala din Casa Iubirii a început cu tensiune între Roberta și Sebastian, atunci când tânăra a observat o distanțare față de ea și că nu a venit nici măcar să o întâmpine sau să o pupe. Întrebat de Andreea Mantea care a fost motivul, acesta a spus că nu a vrut și atât, deoarece a rămas cu niște dezamăgiri de zilele trecute, iar pupicul a fost doar unul tras de păr.

Roberta: Mă așteptam măcar să vină să mă pupe, să mă întâmpine, nu neapărat să se întâmple ceva.

Andreea Mantea: De ce nu ai întâmpinat-o?

Sebastian: Nu am vrut. Scurt și pe doi.

Andreea Mantea: Super. De ce?

Sebastian: Pentru că am rămas cu niște dezamăgiri să zic așa, în urma zilei de ieri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rebecca: Păi ai pupat-o înainte să pleci.

Sebastian: Am pupat-o, dar a fost un pupic din acela tras de păr, să zic așa.

Am rămas cu niște frustrări care nu trec de la o zi la alta. Dacă alții pot trece așa de la o zi la alta peste, eu nu pot.

Ce l-a deranjat pe Sebastian la Roberta

Citește și: Sebastian, acuzații dure la adresa Robertei! Concurenta refuză date-ul cu iubitul său: „Tu mă provoci și după ajungi să te victimizezi legându-te de comportamentul meu și de atitudinea mea.”

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gagea și Rebecca, replici tăioase! Tânărul spune că bruneta s-ar juca cu emoțiile lui. “Nu trebuie să se joace cu sufletul meu.”

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Sebastian a spus că are mai multe frustrări legate de Roberta, deoarece întotdeauna a încercat să facă doar bine, dar toate lucrurile s-au transformat în rău și nu a vrut niciodată să facă ceva intenționat, însă tânăra a aruncat de fiecare dată cu răutăți în el. Dacă stă și se gândește mai bine, acesta spune că astfel de lucruri s-au mai întâmplat, iar fiecare persoană are propriile limite și Roberta încearcă să vadă doar părțile rele din el.

Dacă altă persoană poate trece de la o zi la alta peste lucrurile întâmplate, el a spus că nu poate să facă acest lucru atât de repede.

Andreea Mantea: Care sunt frustrările, Sebastian?

Sebastian: Sunt mai multe. Am încercat dintotdeauna să fac doar bine, dar s-a dus în rău. Nu am vrut niciodată să fac ceva intenționat, ieri ai aruncat doar în mine, dacă stau bine și mă gândesc, ai făcut-o și în urmă.

Nu vreau să stau acum să dezgrop morții, dar fiecare avem limitele noastre și când vede doar părți rele în mine și cumva sunt o greșeală în urma faptelor...Eu am vrut doar să îi deschid ochii și i-am spus destul de clar, cumva mă deranjează și pe mine.

Sebastian și Roberta
Sebastian și Roberta[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Roberta și Sebastian, ceartă în Camera roșie! Ce l-a nemulțumit pe concurent: „Când te-am cunoscut erai singură. Vezi că pe traseu s-au schimbat lucrurile, nu e vina mea.”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies