Secretele de frumusețe ale lui Kate Middleton. Cum reușește prințesa să fie întotdeauna elegantă și rafinată

kate middleton
Kate Middleton

În momentul în care ne gândim la o prințesă, ne gândim la rafinament, frumusețe și eleganță, exact ceea ce emană Kate Middleton. Află din acest articol care sunt secretele de frumusețe la care apelează soția Prințului William.

La vârsta de 42 de ani, Kate Middleton reușește să fie o apariție splendidă, de fiecare dată. Statutul său o obligă să arate impecabil și să dea dovadă de rafinament, însă orice femeie poate apela la trucurile sale de frumusețe. Descoperă în rândurile de mai jos la ce trucuri apelează prințesa, pentru a se menține la fel de tânără și frumoasă.

Manichiura naturală

Citește și: Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență

secrete de frumusete kate middleton
Secretele prințesei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Kate Middleton, gest neașteptat, cu doar două ore înainte să anunțe că are cancer! Ce a făcut prințesa înainte să spună public prin ce trece cu adevărat?

Pentru orice femeie, manichiura este esențială.

Aceasta trebuie să fie mereu îngrijită și să arate impecabil. Kate Middleton nu optează niciodată pentru o manichiură stridentă sau o lungime prea mare a unghiilor. Prințesa alege să își poarte unghiile de foarte multe ori fără ojă, însă întotdeauna îngrijite.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Produse de buze lucioase

Machiajul este foarte important pentru orice femeie, mai ales cel al buzelor, deoarece ele sunt arma seducției. Prințesa nu folosește rujuri stridente, ci mai degrabă apelează la produse naturale, în nuanțe delicate. De asemenea, în multe apariții poartă gloss lucios, care să îi ofere un strop de strălucire în plus.

Adaptarea machiajului

Moda și gusturile se schimbă, indiferent că vorbim de haine, machiaj sau păr. În urmă cu 10-20 de ani, o emblemă a prințesei Kate era machiajul de la ochi, fiindcă mereu folosea creion negru în jurul ochilor.

Odată cu înaintarea în vârstă, soția lui William a ales să își adapteze machiajul și să opteze pentru variante mai naturale, care să inspire delicatețe, renunțând la conturul negru din jurul ochilor.

Rutina de îngrijire a pielii

trucuri frumusete
trucuri frumusete[Sursa foto: freepik]

Chiar și cu cel mai frumos machiaj, nicio femeie nu va arăta bine, dacă tenul său nu este sănătos. Pentru orice doamnă, este esențial să aibă un ten curat, fără imperfecțiuni, care să strălucească. Pentru ca acest lucru să fie posibil, nu este nevoie doar de o alimentație sănătoasă și de hidratare,

dar și de o rutină de îngrijire atent aleasă. Prințesa pune mare accent pe sănătatea pielii ei și știe că un ten îngrijit te va face să arăți mai tânără. Așadar, din rutina sa nu lipsesc produsele naturale, dar și tratamentele faciale.

Regula de la care Kate Middleton nu se abate

De-a lungul timpului, prințesa a fost văzută la o mulțime de activități în aer liber, fie că este vorba de călărit sau de meciuri de fotbal.

Așadar, este expusă la razele soarelui și știe foarte bine cât de nocive pot fi pentru ten. De aceea, Kate folosește întotdeauna cremă cu factor de protecție pentru ten, pentru a reduce efectele îmbătrânirii, pe care le poate avea soarele.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Exercițiile fizice

Kate Middleton a iubit sportul dintotdeauna și de aceea, activitățile sportive nu lipsesc din rutina sa. Prințesa știe cât de importantă este mișcarea atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea mentală. Așadar, de multe ori se relaxează alergând sau practicând yoga.

Culoarea părului

secrete de frumusete
secrete de frumusete[Sursa foto: freepik]

Făcând parte din Casa Regală, Kate nu poate aborda un stil prea nonconformist. Soția lui William trebuie să țină cont de faptul că aparițiile sale trebuie să fie clasice și elegante. Așadar, nu doar ținuta trebuie adaptată, ci și părul, machiajul sau unghiile. În ceea ce privește nuanța părului său, Kate are o regulă pe care o respectă mereu: niciodată nu își nuanțează părul în culori prea diferite de culoarea naturală. Astfel, în timpul verii, prințesa își mai deschide puțin părul, iar toamna și iarna îl mai închide.

Cum își aranjează Kate Middleton părul

De foarte multe ori, prințesa a fost surprinsă când își purta părul strâns într-o coadă. O astfel de coafură poate completa perfect anumite ținute și îți poate oferi o doză de eleganță.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Descoperă-ți feminitatea. Obiceiurile doamnelor care emană eleganță

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Al Pacino, la un pas de moarte: „A fost cumva șocant să deschizi ochii și să vezi așa ceva”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat marele actor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies