Secretele rujurilor. Cum sa ai buzele senzuale, ca cele din reclame

Secretele rujurilor. Cum sa ai buzele senzuale, ca cele din reclame
Secretele rujurilor. Cum sa ai buzele senzuale, ca cele din reclame

Buzele se îngrijesc la fel de atent ca tenul dacă vrei să fie netede şi catifelate. De curând, au apărut creme dedicate lor, dar gesturile corecte nu le implică neapărat. Exfolierea şi hidratarea sunt două cuvinte de ordine, iar dacă vrei să te bucuri de senzualitatea pe care o aduce un ruj, te invit să-i afli secretele.

Cremoase sau mate, rujurile se aplică mult mai precis folosind o pensulă specială. Vârful subţire şi puternic poate urmări şi defini exact conturul natural sau pe cel ideal. Un ruj se aplică uşor pe buze bine hidratate. Balsamul este cea mai eficientă şi rapidă metodă de hidratare a buzelor. Se aplică seara sau înaintea rujului cu 5-10 minute, apoi se îndepărtează surplusul tamponând buzele cu un şerveţel.

Ca să-i dai rujului mai multă rezistenţă, aplică puţin fond de ten pe buze sau un fard corector. La fel ca la balsam, înlătură surplusul prin presare cu un şerveţel. Acest gest neutralizează nuanţa buzelor şi culoarea va fi astfel cea din tub, produsul aderând optim.

Dacă porţi un ruj într-o nuanţă îndrăzneaţă, puternică, subliniind marginea exterioară a liniei buzelor cu un anticearcăn baton, vei crea o barieră care previne întinderea rujului sau „înflorirea“ culorii prin micile riduri din jurului buzelor (aspect valabil şi pentru tenurile tinere).

Există rujuri care au o culoare neutră, însă, după aplicare, culoarea lor se intensifică în funcţie de pigmentul buzelor. Principiul este asemănător cu al rujurilor verzi ce deveneau ciclamen sau roşii pe buze. Tot pentru a da rezistenţă rujului, pune pe un şerveţel puţină pudră, îndoaie-l şi presează-l pe buzele deja rujate, aplicând pudra prin textura fină de hârtie. Acest truc îl folosesc make-up artiştii în culisele spectacolelor de modă.

Culoarea se menţine neschimbată astfel mai mult timp.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Trei zodii sufera din cauza echinoctiului de TOAMNA. Vor avea zile de COSMAR

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies