Cristina Șișcanu a dezvăluit cum pregătește omleta pentru un mic dejun delicios.
Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare și reușește să împartă de fiecare dată numeroase idei și sfaturi cu toate doamnele și domnișoarele pe care le are în comunitatea sa. Este adesea prezentă în bucătărie și încearcă noi preparate, iar atunci când vine vorba despre o gustare, un mic dejun sănătos sau un prânz rapid, reușește să realizeze farfurii delicioase, din doar câteva ingrediente. Vacanțele în care călătorește sunt un motiv de inspirație, deoarece, atunci când ajunge acasă, încearcă să reproducă anumite preparate pentru a surprinde familia.
Ce ingredient folosește Cristina Șișcanu atunci când pregătește omleta
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
De această dată, vedeta TV a pregătit omletă pentru ea și soțul ei, așa că a ținut să dezvăluie cum o realizează fâșii, dar și care este ingredientul pe care îl folosește de fiecare dată. Începe prin a bate patru ouă, iar aceasta nu va fi clasica omletă pe care să o întoarcă în tigaie, ci scrob, care să rămână fâșii la final. Adaugă sare peste ouă, iar ingredientul pe care îl folosește de fiecare dată când vine vorba de omletă este laptele.
Pune lapte după ochi, amestecă foarte bine, pune în tigaie, apoi cu o spatulă îl face fâșii. Înainte de a adăuga ouăle, unge tigaia cu unt, iar preparatul este gata.“Voi face omletă. La mine acasă se numește scrob din ouă. Am făcut ouă ochiuri, omletă, iar prin vacanțe, la hoteluri, se merge foarte mult pe această variantă de scrambled eggs. Batem ouăle, am pus patru ouă și punem și lapte.
Eu am lapte fără lactoză. Pun lapte din ochi, am bătut ouăle, punem și sare. Se poate pune și piper, însă eu nu voi pune, iar asta este tot. Punem tigaia la încins și punem un pic de unt în tigaie. Focul să nu fie foarte tare, ungem tigaia. Acum trebuie să facem cu spatula, ca să iasă fâșii. Dacă vreți să iasă mai moale, îl luați mai repede. S-a și rumenit un pic.