Jurnalista a dezvăluit cum pregătește oul poșat, exact ca la restaurant.
Vedeta de televiziune, Cristina Șișcanu, este mereu activă pe rețelele de socializare, iar multe videoclipuri postate pentru urmăritorii ei sunt direct din bucătărie, în timp ce pregătește numeroase mâncăruri delicioase pentru ea și întreaga familie. De la deserturi, la mic dejun rapid și sănătos sau la gustări pe care le întâlnește în mediul online, aceasta reușește de fiecare dată să surprindă în farfurie gusturi inedite și să-i surprindă pe toți cei dragi.
Cum pregătește Cristina Șișcanu oul poșat ca la restaurant
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, Cristina Șișcanu a dezvăluit cum reușește să pregătească un ou poșat perfect, exact ca la restaurant și a făcut un videoclip în care arătat acest lucru.
În momentul în care adăugat apă la fiert, a creat cu telul un vârtej în apă, apoi a dat drumul oului.Acest mic dejun este servit lângă castraveți, roșii și bruschete, iar soțul ei s-a bucurat de o aceeași farfurie ca a ei. Mădălin Ionescu își laudă și el adesea soția pe rețelele de socializare, iar foarte multe preparate reușesc să îl surprindă de fiecare dată.
Cei doi soți petrec destul de mult timp în bucătărie, iar mediul online este sursă de inspirație pentru ei și pentru preparatele pe care le pregătesc.“Fac ou poșat, mai întâi unul pentru mine, apoi unul pentru Mădălin. Am pus apă la fiert, o lingură de oțet în ea, nu pun sare. Creez un vârtej în apă și dăm drumul oului. Luăm oul, e gata, ce frumos, ce finuț a ieșit, superb! Îl pun aici, lângă castraveți, roșii, bruschețe, iar acesta este micul dejun pentru mine.