Care este secretul Cristinei Șișcanu pentru un ou poșat perfect, exact ca la restaurant. “Ce finuț a ieșit, superb!”

Care este secretul Cristinei Șișcanu pentru un ou poșat perfect, exact ca la restaurant. “Ce finuț a ieșit, superb!”
Care este secretul Cristinei Șișcanu pentru un ou poșat perfect, exact ca la restaurant. “Ce finuț a ieșit, superb!”

Cristina Șișcanu a dezvăluit cum pregătește oul poșat, exact ca la restaurant.

Vedeta de televiziune, Cristina Șișcanu, este mereu activă pe rețelele de socializare, iar multe videoclipuri postate pentru urmăritorii ei sunt direct din bucătărie, în timp ce pregătește numeroase mâncăruri delicioase pentru ea și întreaga familie. De la deserturi, la mic dejun rapid și sănătos sau la gustări pe care le întâlnește în mediul online, aceasta reușește de fiecare dată să surprindă în farfurie gusturi inedite și să-i surprindă pe toți cei dragi.

Nu mai este un secret nici faptul că are întotdeauna grijă la tot ceea ce mănâncă și la alimentele din care își pregătește gustările, iar cu cât totul este mai sănătos, cu atât mai bine pentru ea. Bineînțeles că există și câteva excepții, însă aceasta se abate de la regulă destul de rar.

Cum pregătește Cristina Șișcanu oul poșat ca la restaurant

Citește și: Cum pregătește Cristina Șișcanu, hrișca? Vedeta cunoaște rețeta încă din copilărie! "Foarte important, hrișca nu se amestecă pe parcursul fierberii!"

Citește și: Cristina Șișcanu încearcă ciocolata Dubai, alături de fiica ei. Care a fost reacția vedetei? „Doamne! Ce bunătate!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

De această dată, Cristina Șișcanu a dezvăluit cum reușește să pregătească un ou poșat perfect, exact ca la restaurant și a făcut un videoclip în care arătat acest lucru.

În momentul în care adăugat apă la fiert, a creat cu telul un vârtej în apă, apoi a dat drumul oului.

Acest mic dejun este servit lângă castraveți, roșii și bruschete, iar soțul ei s-a bucurat de o aceeași farfurie ca a ei. Mădălin Ionescu își laudă și el adesea soția pe rețelele de socializare, iar foarte multe preparate reușesc să îl surprindă de fiecare dată.

Cei doi soți petrec destul de mult timp în bucătărie, iar mediul online este sursă de inspirație pentru ei și pentru preparatele pe care le pregătesc.

“Fac ou poșat, mai întâi unul pentru mine, apoi unul pentru Mădălin. Am pus apă la fiert, o lingură de oțet în ea, nu pun sare. Creez un vârtej în apă și dăm drumul oului. Luăm oul, e gata, ce frumos, ce finuț a ieșit, superb! Îl pun aici, lângă castraveți, roșii, bruschețe, iar acesta este micul dejun pentru mine.

Și lui Mădălin îi voi face fix la fel.”, a spus Cristina Șișcanu  pe rețelele de socializare.  

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cristina Șișcanu încearcă ciocolata Dubai, alături de fiica ei. Care a fost reacția vedetei? „Doamne! Ce bunătate!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies