Gabriela Cristea a dezvăluit secretul micilor perfecți, care să se desprindă din caserolă fără probleme.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Atunci când nu este la televizor, Gabriela Cristea poate fi găsită cu siguranță în bucătărie sau prin preajma ei, acolo unde împarte tot felul de rețete delicioase cu urmăritorii ei. A creat o comunitate în mediul online unde urmăritori îi cer să dezvăluie anumite trucuri din bucătărie sau să încerce rețete noi, iar prezentatoarea TV este mereu deschisă la a primi sfaturi de la cei din jur. De fiecare dată când încearcă ceva nou sau pregătește o mâncare de zi cu zi, acesta realizează și un filmuleț de prezentare prin care arată pas cu pas ceea ce face în bucătărie.
Care este secretul ca micii să rămână intacți și cu ce unge grătarul
Gabriela Cristea a dezvăluit de această dată secretul pentru ca micii să fie scoși din caserolă intacți. Cu siguranță v-ați confruntat cu problema desfacerii acestora în momentul în care luați carnea din tavă, astfel că prezentatoarea TV a spus ceea ce folosește de fiecare dată înainte să pună mici la foc. Aveți nevoie de apă, bere sau vin cu care veți stropit toată carnea din tavă, apoi așteptați câteva minute și desfaceți fiecare mic în parte, astfel evitați ruperea lor atunci când îi scoateți sau atunci când îi așezați pe grătar.
Un alt secret pe care l-a dezvăluit prezentatoarea TV este faptul că soțul ei unge grătarul cu ceapă, deoarece aceasta este un bun dezinfectant și ajută ca alimentele de pe grătar să nu se prindă în timpul coacerii. „Știți cum se desfac micii cel mai ușor la grătar pentru a rămâne perfecți,întregi? E foarte simplu. Aveți caserola de mici și puneți deasupra un strop de apă sau bere, vin, ce aveți pe la grătar, iar ei se vor desface perfect și vor rămâne și perfecți la grătar.