Secretul Gabrielei Cristea pentru ca micii să fie scoși din caserolă intacți. Ce face prezentatoarea TV înainte să pună carnea pe grătar. „E foarte simplu.”

Secretul Gabrielei Cristea pentru ca micii să fie scoși din caserolă intacți. Ce face prezentatoarea TV înainte să pună carnea pe grătar. „E foarte simplu.”
Secretul Gabrielei Cristea pentru ca micii să fie scoși din caserolă intacți. Ce face prezentatoarea TV înainte să pună carnea pe grătar. „E foarte simplu.”

Gabriela Cristea a dezvăluit secretul micilor perfecți, care să se desprindă din caserolă fără probleme.

 

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea, întâmplare neplăcută în parcarea unui complex comercial: „Spiritul civic ne lipsește cu desăvârșire. Nici nu vreau să vă spun ce mi-au auzit urechile.”

Atunci când nu este la televizor, Gabriela Cristea poate fi găsită cu siguranță în bucătărie sau prin preajma ei, acolo unde împarte tot felul de rețete delicioase cu urmăritorii ei. A creat o comunitate în mediul online unde urmăritori îi cer să dezvăluie anumite trucuri din bucătărie sau să încerce rețete noi, iar prezentatoarea TV  este mereu deschisă la a primi sfaturi de la cei din jur. De fiecare dată când încearcă ceva nou sau pregătește o mâncare de zi cu zi, acesta realizează și un filmuleț de prezentare prin care arată pas cu pas ceea ce face în bucătărie.

Care este secretul ca micii să rămână intacți și cu ce unge grătarul

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea a dezvăluit de această dată secretul pentru ca micii să fie scoși din caserolă intacți. Cu siguranță v-ați confruntat cu problema desfacerii acestora în momentul în care luați carnea din tavă, astfel că prezentatoarea TV a spus ceea ce folosește de fiecare dată înainte să pună mici la foc. Aveți nevoie de apă, bere sau vin cu care veți stropit toată carnea din tavă, apoi așteptați câteva minute și desfaceți fiecare mic în parte, astfel evitați ruperea lor atunci când îi scoateți sau atunci când îi așezați pe grătar.

Un alt secret pe care l-a dezvăluit prezentatoarea TV  este faptul că soțul ei unge grătarul cu ceapă, deoarece aceasta este un bun dezinfectant și ajută  ca alimentele de pe grătar să nu se prindă în timpul coacerii.  „Știți cum se desfac micii cel mai ușor la grătar pentru a rămâne perfecți,întregi? E foarte simplu. Aveți caserola de mici și puneți deasupra un strop de apă sau bere, vin, ce aveți pe la grătar, iar ei se vor desface perfect și vor rămâne și perfecți la grătar.
Soțul pregătește grătarul. Ne-ați întrebat de multe ori de ce Tavi folosește ceapă pe grătar. Ceapa este dezinfectant, iar în același timp scoate toate impuritățile ca să nu se lipească deloc bucățile de carne. Ca să nu mai spun cum miroase ceapa la grătar. Gata, am pus micii pe grătar. Ce bine arată! Trebuie să fie carnea bine făcută. Mai bine să fie făcută, decât să fie nefăcută.”,
a povestit Gabriela Cristea.

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies